Fotball

I kveld er Rosenborg avhengig av denne sure studenten: – Det er litt tøffe tider

Innleveringsfristen på eksamen nærmer seg og i kveld må Rosenborg-keeper André Hansen være skjerpet hvis RBK skal slå Zenit.

SUR OG USOSIAL STUDENT: Han er stort sett blid på treningsfeltet og i kamp. For der får André Hansen det til. Når han nå går inn i sluttfasen av jusstudiet, er det ikke alltid han er like blid. Eller like sosial.

Skjerpet har han da stort sett også vært siden han kom til klubben ved begynnelsen av 2015-sesongen. Det har endt med to seriegull, to cupgull, én mesterfinaletittel og to gruppespill i Europa. Søndag vinner han sannsynligvis seriegull nummer tre. På tre forsøk. Hansen har vært fenomenal i de tre sesongene, men har slurvet ved to anledninger innledningsvis, da Real Sociedad (4-0-tap) og Zenit St. Petersburg (3-1-tap) er blitt for sterke.

– Det er ikke stygt å spørre om det, det er faktum. Man ønsker ikke at de skal komme. Skal vi få med oss noe fra slike kamper, må alle man spille på maks. Det gjelder jo meg også. Gir man returer, må de vekk fra farlige områder. Man må treffe på det meste, sier Hansen til Adresseavisen.

Les hele saken med abonnement