Fotball

På tide med seier i det kalde nord

SUPPORTERBLOGG: FK Haugesund er inne i sin niende sesong totalt i Tippeligaen.  I løpet av disse sesongene har klubben enda ikke vunnet nord for Polarsirkelen. Dette er det på tide å gjøre noe med på torsdag.

Haugesund i samlet tropp rett før kampstart under eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Haugesund på Aspmyra Stadion i fjor.
 • Arne Tveit Katla
Arne Tveit Katla, Haugesund-supporter

Boost på søndagskvelden.Etter en litt hard sesonginnledning med bare ett poeng og 1-9 i målforskjell, frykta nok mange med Haugesundshjerte det verste mot regjerende seriemester og (trolig) Norges beste lag, Molde på søndagskvelden. Heldigvis ble det bare med frykten. Utover i kampen spilte gutta seg opp, og et fortjent uavgjort resultat må jo gi en etterlengtet boost før torsdagens oppgjør i Bodø.

Lite poeng i nord

I vår TL-historie har det blitt smått med poeng i nord. Et par kamper med uavgjort mot nettopp Glimt er beholdningen, TL-seire har det ikke blitt for FK Haugesund. Så nå må vi tilbake til noe av det vi gjorde i 2013 : bryte barrierer.

Ta Glimt med deres eget våpen?

Selv om dette også er årets første kamp på plast ( også kalt kunstgress), så er det en kamp som burde passe godt for årets første trepoenger . Glimt jager også det samme, men de vil nok føle trøkket og kravet om tre poeng sterkere enn det FKH vil gjøre.

Hvor skal Andreassen spille?

Dette kombinert med et mulig kampbilde der vi ligger forholdsvis lavt med hardt og godt defensivt arbeid, og tar Glimt med deres eget våpen: raske overganger, kan gi oss uttelling i tre poeng. Jeg håper at en går for en løsning med Simon Diedhiou, alternativt Roope Riski sammen med Gytkjær på topp.

På midten blir det spennende å se hvem som blir foretrukket av Våge Nilsen, Mæland, Christensen og Haraldseid (dersom Vegard Skjerve blir klar). Og vår herlige potet Tor Arne Andreassen, hvordan bruke han ? Sentralt eller kant ? Det er godt å se at vi har gode alternativer å spille på

Med håp og tro på tre poeng ønskes lag og supportere en god tur nordover.

 1. Les også

  En god arbeidskveld på cupkontoret

 2. Les også

  Borte bra, men hjemme fest

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  KOMMENTAR
  Publisert:

  En 90 minutters kraftanstrengelse

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5