Fotball

Blåmerker og hevelse setter Riise ut av nok en Champions League-kamp

Ikke med mot Paris Saint-Germain.

John Arne Riise har hatt en noe trøblete start for APOEL, men har også vist gode formtegn de siste ukene.
  • Nicholas Bergh
    Journalist

Det var muligheten for Champions League-spill som lokket John Arne Riise til den kyprotiske klubben APOEL. Riise ble imidlertid utelatt fra APOELs kamptropp i de to første kampene i turneringen, før han fikk 49 minutter som innbytter mot Paris Saint-Germain i forrige runde.

Nå er det klart at Riise mister nok en Champions League-kamp, nærmere bestemt bortekampen mot Paris Saint-Germain onsdag.

Det skriver det kypriotiske nettstedet balla.com.cy.

Riise skal ha fått en smell i et av beinene i løpet av lørdagens seriekamp mot Ethnikos Achna. Nærmere undersøkelser viste at Riise hadde fått blåmerker, og en hevelse i beinet. APOEL vil ikke si noe mer om hvor alvorlig skaden er før Riise har blitt sendt til en røntgenundersøkelse.

Skal ikke ha hatt kampformen inne

Riise har fått stadig mer tillit i APOEL-trøyen de siste ukene, men tidligere har han blitt vraket fra Champions League-tropper på grunn av manglende kampform.

— Mot AEL, i derbyet, var prestasjonen hans dårlig. Vi forventet at han ikke ville bli klar mot Ajax, fordi han ikke er klar fysisk, men det var overraskende at han ikke ble tatt ut, sa sjefredaktør i balla.com.cy Eirini Spiropoulou til Aftenposten før møtet med Ajax i oktober.

APOEL har fått en tung start på Champions League, og står med ett poeng på tre kamper. Dermed må de trolig få med seg poeng fra Paris for å holde håpet om avansement i live.

Paris Saint-Germain har også sine skadeproblemer. Aller mest fremtredende har savnet av Zlatan Ibrahimovic vært. Svensken er tilbake i trening etter en hælskade, men PSG-trener Laurent Blanc har antydet at Zlatan hviles til kampen mot APOEL.

De andre lagene i gruppen er Barcelona og Ajax.

Les også

  1. Riise ber Ødegaard følge i hans fotspor

  2. John Arne Riise med Champions League-comeback

Les mer om

  1. Champions League
  2. Paris Saint-Germain
  3. APOEL FC