Skullerud før kvalikamp: - Glad for å se at Mattias er tilbake

Skullerud tar med Moström i troppen mot Pyunik.

svp://10875?view=rbnett
  • Trond Hustad
    Trond Hustad

MOLDE (Rbnett): Tor Ole Skullerud har vært nødt til å klare seg uten løpsmaskina Mattias Moström helt siden kampen mot Stabæk 16.mai. Nå bekrefter Molde-treneren at svensken er aktuell i tirsdagens mesterligakvalifisering mot armenske Pyunik.

— Det er like rundt hjørnet og han er med i troppen i morra. Jeg er glad for å se at Mattias er tilbake i full trening. Han responderer bra på trening og kjenner ikke noe mer i akillesen sin. Så dette ser bra ut, sa Skullerud til Rbnett etter mandagens pressetreff på Aker stadion.

Trolig starter Ruben Gabrielsen i midtforsvaret etter at Fredrik Semb Berge pådro seg en strekkskade mot Haugesund.

— Ruben kom inn sist og har spilt flere kamper nå. Han har levert veldig bra i det siste. Vi har gode alternativer på stopperplass, sier Skullerud.

Møtte veggen: Skadene på veggen fikses før tirsdagens mesterligakamp på Aker stadion. Trener Tor Ole Skullerud slår fast at han ikke står bak hullet i veggen.

Han var rasende på dommeren etter Haugesund-kampen, men det var ikke treneren som prøvde å sparke hull i veggen på vei til garderoben. I går ble skadene sparklet og malt før kveldens Champions League-klamp.

— Jeg kunne sikkert funnet på å gjøre det, men tar ikke på meg skylda for dette, svarte Skullerud med et smil.

Les også

Dommeren innrømmer tabbe etter Molde-tap

— Den fredagskampen satt litt i, jeg skal ikke legge skjul på det. Men det ville vært veldig dumt å bruke lang tid på den når vi har så mye spennende å se fram til, sier han.

Spilleren bak fredagens siste spark på Aker stadion er ukjent, men skal etter det Romsdals Budstikke erfarer bruke sko i størrelse 43. PS: I videointervjuet øverst i saken, kan du også høre Skullerud fortelle om Bård Wiggens analyse av Pyunik. Molde-assistenten studerte tirsdagens motstander i begge kampene mot Folgore fra San Marino. Det armenske laget vant 2-1 i begge møtene i 1. kvalifiseringsrunde.

svp://10875?view=rbnett