Konradsen presentert som RBK-spiller før VIF-kampen

Bodø-gutten er Kåre Ingebrigtsens siste sommer-signering.

svp://31047?view=adressa

LERKENDAL (adressa.no): Som adressa.no meldte først, blir Anders Konradsen Rosenborgs siste sommer-signering. 25-åringen ble presentert for Lerkendal-publikummet før kampen mot Vålerenga søndag kveld.

— Jeg er kjempeglad for at dette gikk i orden, og gleder meg til å komme i gang, sier Konradsen i intervjuet på indre bane på Lerkendal.

— Min første kamp blir så fort som overhodet mulig, bekrefter Anders Konradsen.

— Det kom nesten litt overraskende på oss også. Vi trodde det ikke var mulig å hente ham, sier sportslig leder Stig Inge Bjørnebye.

Hør intervju med RBKs sportslige leder øverst i saken!

PRESENTERT: Anders Konradsen (til venstre) i RBK-drakt før kampen mot Vålerenga. Sportslig leder Stig Inge Bjørnebye i dress.

Agenten i TrondheimKonradsen har den siste tiden spilt i franske Rennes, men skal der ha snakket med klubbledelsen om et skifte på grunn av lite spilletid. Ifølge Wikipedia står Konradsen bokført med 28 kamper for Rennes, hvor han har spilt siden 2013. — Jeg hadde ulike alternativ, men Rosenborg fristet meg mest. Klubben passer meg veldig bra sportslig. Nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier Konradsen til RBK.no.

Konradsens agent Tore Pedersen har vært i Trondheim denne helga i forbindelse med en golfturnering, men mye tyder på at han også har møtt RBK-ledelsen for samtaler vedrørende midtbanespilleren.

Les også

Her er alle overgangene i Tippeligaen

— Har fått bra erfaring

Ifølge Konradsen ønsket han seg bort før denne sesongen.

SKIFTER BEITE: Anders Konradsen på landslagssamling tidligere i år.

— Det har vært 2,5 år med mye turbulens i Rennes. Men jeg har spilt en del matcher og fått bra erfaring. Før denne sesongen sa jeg til treneren at jeg ønsket meg bort. Og når Rosenborg kom på banen var det hit jeg ville, sier han til RBK.no.

Les også

Strandberg åpnet med å kle av Hulk

Den tidligere Glimt— og Godset-spilleren er best som indreløper, men kan bekle flere posisjoner på midtbanen, noe som kan åpne for ytterligere spekulasjoner rundt Ole Selnæs og et utenlandseventyr.

Han er for øvrig sammen med Linn Vikan, høydehopper fra Stjørdal.

svp://31047?view=adressa

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering