Fotball

Dette blir Liverpools motstander i VM-semifinalen

Den mexicanske klubben Monterrey blir Liverpools motstander i semifinalen i klubb-VM. 3-2-seieren over vertsnasjonens representant Al-Sadd sørget for det.

Carlos Rodriguez jubler etter å ha scoret for Monterrey i klubb-VM mot Al-Sadd. Neste oppgave for den mexicanske klubben er Liverpool i semifinalen onsdag. IBRAHEEM AL OMARI / Reuters

 • NTB

Monterrey er med i turneringen som vinner av mesterligaen for Nord- og Mellom-Amerika og Karibia (Concacaf). Laget gikk voldsomt ut i Doha og hadde et tverrliggertreff ved Jesús Gallardo etter bare noen sekunders spill.

Leonel Vangioni ventet til det 23. minutt før han sendte et kanonskudd fra 30 meter i mål via stolpen helt oppe i krysset. På overtid i omgangen doblet Rogelio Funes ledelsen etter å ha snappet opp et dårlig tilbakespill fra hjemmelagets kaptein Gabi.

Al-Sadd fattet håp da Baghdad Bounedjah nikket inn reduseringen halvveis i 2. omgang, men Carlos Rodriguez la på til 3-1 med et skudd via tverrliggeren. Abdelkarim Hassan reduserte igjen med et langskudd rett før slutt, men det ble bare et trøstemål.

Les også

Liverpool slapp med skrekken – forlenget ellevill rekke

Tidligere hadde saudiarabiske Al Hilal, vinner av den asiatiske mesterligaen, slått den afrikanske representanten Espérance de Tunis 1-0 med scoring av innbytter Bafetimbi Gomis i det 73. minutt.

Al Hilal møter brasilianske Flamengo i semifinale tirsdag. Flamengo vant nylig Libertadores Cup, den søramerikanske mesterligaen.

Mens Flamengo og Liverpool går inn i klubb-VM i semifinalene, spilte Al-Sadd sin annen kamp i turneringen lørdag. Laget slo Hienghène fra Ny-Caledonia i innledende runde tidligere i uken.

Les mer om

 1. Liverpool FC
 2. VM for klubblag

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Klare for finale i klubb-VM - kan møte Liverpool

 2. FOTBALL

  Nå er Liverpools tittelsamling komplett

 3. FOTBALL

  Innbytterens overtidsmål sendte Liverpool til VM-finale

 4. FOTBALL

  Disse Klopp-bildene vekker oppsikt

 5. FOTBALL

  Nordmann storspilte da Liverpool fikk juling

 6. FOTBALL

  Fotballegende i forhandlinger med Barcelona om trenerjobb: – Det er drømmen min