Mangersnes vil ha hjelp av Løv-Ham-spillerne

<p>Tom Mangersnes ønsker å involvere sentrale spillere enda mer når han nå blir midlertidig hovedtrener.</p>

TETT SAMARBEID: Tom Mangersnes (bak) har lenge samarbeidet med Arne Sandstø.

Mangersnes tar inntil videre over hovedtreneransvaret etter Sandstø. Den tidligere assistenten har allerede begynt å tenke på hvilke grep han skal ta.

— Å komme over i en sånn rolle tenker jeg ikke på som en personlig greie for meg. Jeg er den jeg er, enten jeg jobber som analyseansvarlig, administrator eller assistent. Det jeg vil være opptatt av i denne perioden, er å involvere sentrale spillere som Johan (Thorbjørnsen), Bjørn (Dahl), Erlend (Storesund) og Efe (Ehiorobo). De er fire bautaer i klubben og de viktigste når det gjelder å opprettholde kvalitet på trening hver eneste dag, sier Mangersnes.

Tett samarbeid

Han og Arne Sandstø har utviklet et meget tett samarbeid og vennskap i løpet av det halvannet året de har trent Løv-Ham sammen. På spørsmål om det vil være aktuelt for ham å bli med Sandstø til en trenerjobb i Sandefjord, svarer Mangersnes følgende:

Jeg tror jeg kommer til å jobbe med Arne Sandstø igjen. Men nå tenker jeg kun på å gjøre den jobben jeg får i oppgave av styret i Løv-Ham.

Han sier at han personlig synes det er veldig trist at makkeren forsvinner.

Arne har vært viktig for Løv-Ham, og vi har et ekstremt godt samarbeid som jeg gjerne skulle ønske at vi kunne fortsette i Løv-Ham.

- Gjorde en fantastisk jobb

Løv-Ham-keeper Johan Thorbjørnsen er enig.

— Det var overraskende å få denne beskjeden. Han har gjort en fantastisk jobb for oss, og det er uten tvil et stort tap for klubben. Spillerne er lei seg nå. Arne har gitt mye av seg selv, og han tok oss til et nytt nivå i fjor. Det er mange spillere som har blomstret under ham. Men vi har forståelse for valget. Sandefjord er en større klubb, og de har nok litt andre ambisjoner enn Løv-Ham har akkurat nå. Samtidig får han være nærmere familien, sier Thorbjørnsen.