Fotball

Senket LSK i går - klar for Fløy i kveld

<p>Mostafa Abdellaoue med mot Fløy i kveld — et lag som sliter med store skadeproblemer.</p>

LILLESTRØM 20090413:VIFs Mostafa Abdellaoue hadde ikke vært lenge på banen før han sendte Vålerenga opp i 2-0 ledelse under eliteseriekampen mellom Lillestrøm og Vålerenga på Åråsen stadion mandag kveld.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Foto: Solum, Stian Lysberg

  • Kjetil Flygind
    Kjetil Flygind

Lillebroren til Moa, Mostafa Abdellaoue, scoret Vålerengas andre mål mot Lillestrøm på Åråsen i gårsdagens eliteserierunde — og ble med det matchvinner. I kveld er han i troppen til klubbens andrelag da Fløy står på motsatt banehalvdel på Flekkerøy utenfor Kristiansand.

— Det blir bare en ekstra skjerping for de som er utpå der, det, at han spiller. Han har bra fart og er farlig og han kommer til å utfordre forsvaret vårt, sier sportslig leder i Fløy, Terje Marcussen.

Mos, som han kalles, ble før sesongen hentet fra Skeid, akkurat slik storebror Moa ble det for ett år siden, og akkurat som broren ble han helten fra hatoppgjøret mellom Lillestrøm og Vålerenga - et oppgjør som Moa scoret to mål i ifjor. I tillegg til Mos, kommer eks MK-spiller Stefan Strandberg tilbake til Sørlandet med sin nye klubb. Midtstopperen spiller trolig fra start.

— Fløy er et nytt bekjentskap for oss, så det er vanskelig å si hvor vi står i forhold til dem, men vi går for seier. Det gjør vi alltid, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif-fotball.no.

Hjemmelaget sliter med skader på flere av sine sentrale spillere, og til kveldens kamp er denne kvartetten trolig på tribunen og ikke ute på kunstgresset: Stian Urestad Nilsen, Joey Hardarsson, Lars Christian Thoresen og Fredrik W. Henriksen.

— Det vil overraske meg veldig om disse spiller, men det betyr bare at de andre må brette opp ermene. Vi må ha flere enn bare elleve gode spillere hvis vi skal vinne, sier Marcussen.

I Mandal tar MK i mot Lillestrøm 2. Etter mye turbulens med økonomi-problemer og spillerflukt, tar "gudan" fatt på sesongen med Tore Hansen ved trener-roret. Han har den rollen inntil videre ettersom Alan Kershaw er løst fra kontrakten med klubben.

--- OBS! Avspark i Idrettsparken i Mandal er klokken 17:00, mens det på Flekkerøy er kampstart en time senere. Begge oppgjørene følges med scoringsvarsel.

MK 3-1 LSK2*

84.min: 3-1 ved Tom Sagebakken

46.min: 2-1 Tom Sagebakken

14.min: Ole Christian Jørgensen gir hjemmelaget ledelse etter herlig forarbeid av Wilhelm Pepa.

---

FLØY 2-2 VIF2

86.min: VIF2 utligner til 2-2 på straffe ved Mohammed Fellah.

54.min: Mostafa Abdellaoue reduserer for bortelaget. Stillingen er nå 2-1 til hjemmelaget Fløy.

48.min: Magnus Ask Mikkelsen øker hjemmelagets ledelse til 2-0.

6.min: 1-0 til hjemmelaget ved Mikael Bekke

Les også

  1. Lillestrøm ble Mos

  2. Gjorde som &laquo;Moa&raquo;

Les mer om

  1. Fotball 2. div