Fotball

Andresen om Palace-kobling: - Bare rykter

<p>Vålerenga-treneren koblet til Crystal Palace.</p>

ÅLESUND 20121021.Eliteserien 2012. Vålerengas trener Martin Andresen snakker med pressen etter eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Vålerenga på Color Line Stadion i Ålesund søndag kveld.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Scanpix

 • Bernhard Veland
 • Lars Heltne

Sky Sports meldte torsdag at Vålerenga-trener Martin Andresen er en av flere kandidater til jobben som manager for London-klubben Crystal Palace. Palace spiller på nivå to i England.

Andresen forholdt seg lenge taus torsdag kveld, men ifølge VG kommenterer han saken overfor dem i en sms.

— Bare rykter, er hans reaksjon på koblingen til Palace.

Torsdag kveld bekreftet Crystal Palace-leder Steve Parish til BBC at klubben har kommet med en offisiell henvendelse til Blackpool i et forsøk på å hente deres manager Ian Holloway sørover.

VIFs mediesjef: - Fokus på VIF

Lasse Vangstein, mediesjef i Vålerenga, snakket med Andresen tidligere torsdag kveld.

- Han har ikke mulighet til å besvare alle telefonene, men han har bedt meg si at hans eneste fokus er hans tre gjenværende kamper i Vålerenga. Utover det kommenterer vi generelt ikke rykter , sier Vangstein til aftenposten.no.

Han forteller at Andresen er forventet på VIF-trening fredag.

Både NRK og VG mente å vite at Andresen var i London i løpet av torsdagen.

— Andresen står fritt til å gjøre det han vil etter nyttår, men sist gang jeg spurte ham hadde han ennå ikke noen planer. Jeg har heller ikke hørt om noen annen interesse, sier Vangstein.

CP: - Kan ikke si noe

Heller ikke Crystal Palace vil si noe særlig om jakten på ny manager torsdag kveld.

- Vi har ingen liste over hvem som har blitt intervjuet om jobben og kan ikke si noe om hvem som tar over , sier en talsperson i London-klubben til Aftenbladet.

— Mange navn har blitt knyttet til Palace den siste tiden, fortsetter han.

Parr: - Nytt for meg

Palace ligger for øyeblikket på fjerdeplass i mesterskapsserien, men manager Dougie Freedman forlot klubben for å ta over Bolton nylig. Carl Fletcher og Steve Coppell skal også være blant kandidatene.

Oslo-karen Jonathan Parr meldte overgang fra Aalesund til Palace i fjor. Da Aftenbladet ringte han torsdag kveld, var han ikke kjent med Andresen-koblingen.

- Dette er nytt for meg. Manageren gikk forrige uke, og i dag fikk vi vite at også assistenttreneren drar til Bolton. Ledelsen her jobber med å få på plass en ny manager så fort som mulig , sier han.

Snarlig løsning

- Hva tror du om Martin Andresen som manager i Palace?

— Jeg har jo ikke hørt noe om det, men tror det kunne vært spennende . Jeg har ikke noe kjennskap til Martin Andresen utenom gjennom fotballmiljøet. Han virker å være tydelig og klar på hva han vil. Jeg vet ikke hvordan han er i det daglige, men han kunne sikkert gjort en god jobb her, forteller landslagsspilleren.

Ifølge backen har spillerne fått signaler på at klubben vil ha en løsning snart.

— Vi regner med det ikke er så lenge til en avklaring. Vi får se, de gjør nok en grundig jobb, sier 24-åringen som har vært involvert i alle seriekampene så langt denne sesongen.

— Konkurransen i laget er hard, men jeg satser på å spille det meste, slår han fast.

Henning Berg og Ståle Solbakken er to nordmenn som allerede er managere i mesterskapsserien, i henholdsvis Blackburn og Wolverhampton.

 1. Les også

  Holloway blir Parrs nye sjef i Crystal Palace

Les mer om

 1. Engelsk fotball

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Holloway blir Parrs nye sjef i Crystal Palace

 2. FOTBALL

  Freedman bekreftet som Bolton-manager

 3. FOTBALL

  - Hangelands sjef ferdig i Crystal Palace

 4. FOTBALL

  Dette taler mot Svennis som Vålerenga-sjef

 5. FOTBALL

  &laquo;Svennis&raquo; også aktuell for jobb i München

 6. FOTBALL

  Brede Hangeland har signert for Crystal Palace