Fotball

Britisk avis: - Manchester United leder kampen om Zlatan

FERDIG I FRANSK FOTBALL: Zlatan Ibrahimovic kan være på vei til Premier League.

Telegraph mener Zlatan Ibrahimovic har bestemt seg for at han vil spille i England og at valget har falt på Manchester United.

Den svenske superstjernen bekreftet fredag at han forlater franske Paris Saint-Germain etter sesongen.

— I morgen er min siste kamp på Parc des Princes. Jeg kom hit som en konge og reiser som en legende, skrev han på Twitter.

Les også

Zlatan forlater PSG: - Jeg kom som en konge og drar som en legende

Ifølge Telegraph var Ibrahimovic i samtaler med klubben om en ettårsforlengelse, men partene ble ikke enig. Nå skal 34-åringen ha bestemt seg for at han ønsker seg til Manchester United.

— Ibrahimovic har en rekke tilbud, men skal ha bestemt seg for at han ønsker å spille i England etter en karriere i Spania, Italia og Frankrike. Han mener han kan takle de fysiske kravene i Premier League, skriver avisen.

Les også

  1. Sheffield Wednesday nærmer seg Premier League

  2. John Terry får likevel fortsette i Chelsea

— United vurderer Ibrahimovic som en viktig kortsiktig signering med tanke på hans ferdigheter, personlighet og globale appell, spesielt siden Pep Guardiola tar over nabolaget Manchester City.

LA Galaxy er en av klubbene som har meldt seg på i kampen om Ibrahimovic, men ifølge Telegraph ønsker svensken å holde seg i en europeisk toppliga før han eventuelt flytter til USA.

Ibrahimovic skal kreve en lønn på 300.000 pund i uken, et krav Manchester United skal være villig til å innfri.

(©NTB)

Les mer om

  1. Fransk fotball
  2. Paris Saint-Germain
  3. Manchester United
  4. Zlatan Ibrahimovic