Spurte om mesterliga-fri

<p><strong>LILLESTRØM:</strong> Bjørn Helge Riise skulle gjerne sittet på tribunen når John Arne spiller mesterligafinale. Men Tom Nordlie sier trolig nei.</p>

Lillestrøm-spiller Bjørn Helge Riise tar armhevinger under trening på kunstgress.FOTO: EIRIK FARDAL
Lillestrøm-trener Tom Nordlie ser på at spillerne tar armhevinger under trening på kunstgress.FOTO: EIRIK FARDAL
Simen Brenne tilbake på LSK-trening.FOTO: EIRIK FARDAL

— Det er bedre at han er her og øver seg. Så får han kanskje spille mesterligafinale selv en dag, sier Tom Nordlie til Aftenposten.no.

Bjørn Helge Riise spurte – litt på fleip – sin sjef om han kunne få dra til Athen for å se John Arne spille mesterligafinale for Liverpool 23. mai. 07

I studio

Men mye tyder på at lillebror Riise må nøye seg med å sitte i TV3-studio som gjest hos Jan Åge Fjørtoft denne finalekvelden.

— Men får jeg sjansen til å dra, drar jeg utvilsomt. Det hadde vært utrolig morsomt å få se en finale live, sier Riise.

Han hadde 200 i puls da John Arnes lagkamerater tok straffespark mot Chelsea under tirsdagens semifinale.

Lille-Riise måtte være hjemme og se på TV sist gang John Arne spilte mesterligafinale. Denne gangen går kampen midt i uken. Men likevel må han nok være hjemme.

— Jeg snakket med John Arne ikke lenge etter, men han var helt i hundre, så det var ikke så mye fornuftig å få utav ham, sier Riise.

Strålende

Han har det egentlig bare strålende om dagen. Han er i storform for laget som leder eliteserien, han blir snart far og broren er klar for mesterligafinale.

Når han drar tilbake til hjembyen for å møte Aalesund over helgen, får han dessuten med seg en så å si komplett tropp i tillegg.

Brenne kan bli klar

Trener Tom Nordlie får tilbake Frode Kippe fra karantene og Simen Brenne er i trening igjen.

— Det kan hende Simen blir kampklar. Han var med på coaching i dag, og blir med på pasningsøvelsene i morgen. Vi får vurdere i helgen om han er klar, sier Nordlie.

LSK-sjefen drillet Anders Rambekk på høyreback, Pål Steffen Andresen og Frode Kippe i midtforsvaret, samt Shane Stefanutto på venstreback på onsdagens trening.

Det eneste som er sikkert i angrepet, er nok at Olivier Occean spiller fra start mot AaFK. Nordlie varierte med flere løsninger på både midtbanen og i angrep under onsdagens trening.

— Vi vil nok trolig se et litt annerledes Lillestrøm mot Aalesund – rent spillemessig, sier Nordlie.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk