Stokkelien: - Nå er jeg sjeleglad

Start henter tilbake gammel helt.

TRENTE MED START I VINTER: Nå er Mads Stokkelien klar for Start igjen.
  • Pål W. Jørgensen

— Dette føles helt vanvittig bra. Nå er jeg sjeleglad. Jeg er klar til å bidra med en gang, sier Mads Stokkelien til Fædrelandsvennen.

Spissen har skrevet under på en kontrakt som strekker ut sesongen i første omgang. Fra Oslo har han i dag jobbet knallhardt for å få til en overgang til Start. Klokken 21 kom beskjeden om at han er Start-spiller ut sesongen. Han skal bo i Kristiansand og pendle til Oslo og tannlegestudier.

— Vi kom fram til at kontrakt ut året er det beste for alle parter foreløpig, sier Stokkelien, som befinner seg i Oslo. Det er usikkert om han rekker Start-treningen onsdag.

Jesper Mathisen tror Stokkelien kan bli tungen på vektskålen for Start i høst. Laget har tapt fem kamper på rad. Søndag møter de Strømsgodset borte.

— Jeg vet han har takket nei til flere tilbud enn det han får til oss. Han elsker Start og han vil hjelpe Start i en vanskelig situasjon. Med Mads og Ikenna har vi to spisser som gir oss en annen dimensjon enn det vi har hatt. Vi håper disse nye kan piffe opp og gi ny giv i klubben, sier Jesper Mathisen.

Even Øgrey Brandsdal sier at Start har snudd seg rundt for å få tak i Stokkelien. Samtidig som spissen ble klar for Start forsvant Solomon Owello til Sandnes Ulf.

— Da vi skjønte at Mads sin tid i New York var over, måtte vi selvsagt snu oss rundt for å se om vi begge hadde en felles interesse i få til noe. Derfor er det med stor glede at vi fikk dette til. Mads er en fenomenal type, både på og utenfor banen. Han har den rette gutsen og energien vi trenger for å skape stolthet for laget i tiden som kommer. At Mads er en lokal gutt som har Start i sitt hjerte, er ren bonus for oss, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde23183254213357
2Lillestrøm23135540241644
3Rosenborg23127449311843
4Bodø/Glimt23126556302642
5Vålerenga23123842321039
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk