Nå har Bryne bestemt seg for årets målsetting

En offensiv spillergruppe legger listen høyt, og stiler mot topp seks i serien og fjerde runde i cupen i 2016.

OFFENSIVE: Bryne sikter offensivt mot 2016-sesongen. Vegar Landro, til venstre, Magnus Retsius Grødem, Oddbjørn Skartun, Bjørnar Holmvik, og resten av spillerne er enige om å stile mot topp seks i serien.

LA MANGA (Aftenbladet): I vinter gikk Bryne ut med en femårsplan, der det ble skissert at nytt stadionanlegg, en bærekraftig økonomi spill i eliteserien i løpet av fem år var de helt konkrete målsettingene. Men spillergruppen er mer offensiv. Etter møtevirksomhet og diskusjoner under treningsleiren i La Manga, ble delmålet for 2016-sesongen tirsdag offentliggjort. Her er topp seks i serien og fjerde runde i cupen konklusjonen fra A-troppen, i tillegg til at Bryne-spillerne svært gjerne vil ha en topp fire-plassering i 3. divisjon med rekruttlaget, med tanke på spill på fjerde nivå også i 2017. Fotballtinget vedtok nemlig en ny serieordning, der man må være blant de fire beste for å være garantert spill i 3. divisjon neste år. Noen lag på femteplass kan også nå gjennom nåløyet.

— Jeg liker spillerne offensive målsetting. Tidlig på treningsleir fikk spillerne en målsettings-utfordring, der hvert rom skulle svare på delmålene. I går gikk vi gjennom svarene i plenum, og kan nå gå ut med at målet er topp seks i serien denne sesongen, sier daglig leder Asle Tjøtta til Aftenbladet.

Les hele saken med abonnement