Her får Tarik beskjed om Riises exit

— Det kom som et sjokk.

Dagens store fotballnyhet er at John Arne Riise er ferdig som landslagsspiller.

Fulham-backen ga beskjeden i en pressemelding i dag, og Rosenborgs landslagsspiller Tarik Elyounoussi hadde ikke fått med seg nyheten da han møtte adressa.no etter dagens Rosenborg-trening.

— Oi. Det kom som et sjokk. Det er veldig overraskende, sier Elyounoussi.

Riise rakk å få 110 landskamper for Norge.

— Vi mister en veldig erfaren spiller. Vi kunne trengt ham i den VM-kvaliken vi er i nå. Det er veldig synd for landslaget, synes jeg, sier angrepsspilleren.

Og legger til:

  • Han har sikkert sine grunner. Men først og fremst er det trist for oss.

- Hva mister dere når en spiller med 110 landskamper gir seg?

  • Det er viktig med de med erfaring kan vise vei, og han er én av dem. Når det er litt anspent stemning er han veldig flink til å vise vei og holde roen. Han og Hangeland er viktig der, sier Elyounoussi.

Men Rosenborg-spilleren vil ikke ha noen formening om Riises exit har noe å gjøre med bråket som har vært i kjølvannet av hans intervju med TV 2, der han innrømmet at han var forbannet da Elyounoussi fikk kapteinsbindet i stedet for Riise da Brede Hangeland gikk av banen i landskampen mot Ukraina i februar.

  • Jeg skjønner at det spekuleres i det, men jeg regner med at John Arne har tenkt nøye gjennom dette. Dette er først og fremst trist og et stort minus for landslaget, sier Elyonoussi.