Steaua-assistenten: - En fordel for oss at treneren er suspendert

Mener at laget blir styrket av at manager Mirel Radoi må se RBK-kampen fra tribunen.

IKKE Å SE MOT RBK: Steaua-manager Mirel Radoi må finne seg i å sitte på tribunen i kveld, etter at det ble kjent at han ikke har de nødvendige trenerkursene.

BUCURESTI (adressa.no): Steaua-manager Mirel Radoi mangler de nødvendige papirene og er utestengt fra alle europeiske klubbturneringer til han får trenerkursene på plass. Frem til han har det, får han ikke være på benken eller i det tekniske området under kamper, deriblant mot Rosenborg i kveld.

Rumenske medier har brukt det som det siste eksempelet i en lang rekke av nedturer for Steaua den siste tiden, men assistenttrener Massimo Pedrazzini mener det ikke er en svekkelse at Radoi er på tribunen. Snarere tvert imot.

Mer motiverte

— Mirel kommer til å jobbe på samme måte som tidligere. At han ikke er på benken er ikke en ulempe for oss, men heller en fordel. Spillerne blir mer motiverte av det, sier Pedrazzini til sport.ro.

Les også

Dette er 10 av de største Europa-bragdene i norsk klubbfotball

Planen deres er å prate sammen så lite som mulig underveis, dersom kampplanen fungerer. Om den ikke gjør det, så vil ikke det være noe problem heller, hvis man skal tro assistenten.

— Mirel vil gjøre alle forberedelsene og hvis han vil si noe, så er det ikke langt fra tribunen til banen, sier Pedrazzini.

Ingebrigtsen er enig

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen tror heller ikke at det vil ha noe å si for kamputfallet at Steaua-manageren er suspendert.

— Radoi skal ikke spille. Han kan sitte hvor som helst, fordi det er spillerne som teller i de 90 minuttene. Han kan gi beskjeder over telefon, så det er ikke noe problem, sier han til det rumenske nettstedet.