Fotball

Maradona med klar beskjed til Messi: – Han burde gi seg

Diego Maradona mener Lionel Messi bør gi seg på landslaget.

Diego Maradona har en klar oppfatning av hvorvidt Lionel Messi burde fortsette å spille for det argentinske landslaget. Foto: Eduardo Verdugo / AP / NTB scanpix

Den argentinske fotballegenden Diego Maradona sier han ikke skjønner hvorfor Barcelona-stjernen Lionel Messi holder ut på landslaget.

I et intervju med den argentinske avisen Clarin kommer Maradona derfor med et råd til mannen som hele Argentina har satt sin lit til når nasjonen har spilt store mesterskap de siste årene.

– Hva jeg ville sagt til Messi? At han ikke kommer tilbake. At han burde gi seg i landslaget, sier Maradona og poengterer at rådet ikke handler om Messis evner som fotballspiller.

– Messi får alltid skylden. Når U15-landslaget taper, er det Messis skyld. Når terminlisten i Argentina viser Racing mot Boca, er det Messis skyld. Han er alltid skyldig. Kutt ut, sier Maradona.

  • LEST DENNE? Barcelona snublet, men Real Madrid misbrukte muligheten til å innta tabelltoppen

– Jeg ville sagt til ham at han ikke skal dra tilbake til landslaget. La oss se om de (ledelsen) kan takle det. La oss se om de er store menn. Jeg ville likt å se ham be oss alle om å ryke og reise. For det er ikke hans skyld at vi ikke er verdensmestere, fortsetter det frittalende fotballikonet.

Lionel Messi har tatt tenkepause rundt hvorvidt han vil fortsette å spille for Argentina, og han har derfor fått fri fra landslagsspill i en periode.

(©NTB)

Les mer om

  1. Diego Maradona
  2. Lionel Messi
  3. Argentinas herrelandslag fotball