Fotball

Sandviken ble straffet mot slutten

— Skuffende at vi ikke sto kampen ut, sier trener Øyvind Nordtveit.

Elida Knudsen (til høyre) scoret for Sandviken. Foto: Digitalsport

  • Kim Bøyum

Sandviken tok tidlig ledelsen ved Elida Knudsen borte mot Røa søndag, og da lagene gikk i garderoben på Ullern-kunstgresset, var optimismen stor hos de hvite.

— Vi var veldig fornøyde etter første omgang. I starten var vi rett og slett knallgode, sier Sandviken-trener Øyvind Nordtveit.

Problemet var at det ikke fortsatte på samme måte.

— I andre omgang slapp vi oss ned, samtidig som de skjerpet seg. Dermed fikk Røa et visst trykk på oss, og til slutt kom scoringene. Bittert, selvfølgelig, og skuffende at vi ikke klarte å stå kampen ut, sier Sandviken-trener Øyvind Nordtveit.

Damene fra Stemmemyren tok ferie med 3-0 over Klepp for to måneder siden, og den seieren gjør at de fremdeles er over nedrykksstreken. Uansett er Nordtveit forberedt på at høsten først og fremst vil handle om å overleve.

— Det er hovedmålet. Med en seier eller to kan vi begynne å se oppover på tabellen, men holder vi oss, vil vi være fornøyde, sier treneren.

Røas utlikningsmål kom etter 58 minutter. Åtte minutter før full tid satte Gunnhild Herregården inn seiersmålet på straffe.

Les også

  1. Ungdomsskolejenter mot Norges beste

Les mer om

  1. Toppserien
  2. Røa IL
  3. IL Sandviken