Tim Nilsen går fra eliteserien til 1. divisjon

Bergenseren klar for ny klubb.

Tim Nilsen flytter til Østfold og Fredrikstad.

Spissen Tim Nilsen går på utlån fra Mjøndalen til Fredrikstad ut sesongen, melder Fredriksstad Blad.

Nilsen har vært innom mange klubber de siste årene. Han startet karrieren i Løv-Ham, og spilte siden for Fyllingsdalen, Nest-Sotra og Sogndal før han gikk til Mjøndalen etter forrige sesong.

— Jeg har ikke fått spilletiden jeg håpet i Mjøndalen, og da tok jeg initiativ til et utlån. Det stilte Mjøndalen seg positiv til, sier Nilsen, som ser frem til å møte lag han har spilt for eller kjenner svært godt.

— Det gleder jeg meg til, for det trigger meg å slå kompiser, ler kraftspissen.

Han sier han fått lovnader om å bli en sentral mann i Fredrikstad.

— Her kommer de til å satse på meg hundre prosent. De sier at jeg er typen de har sett etter, så får vi håpe at jeg kan innfri forventningene, sier Nilsen, som røper at også Nest-Sotra var interessert i å få ham på lån.

— Ja, men det var aldri snakk om å dra dit, med tanke på tabellsituasjonen og at jeg ikke føler at Nest kan være et springbrett for min videre utvikling.

Les også

Kontroversiell utligning reddet poeng for Mjøndalen

For de brune startet fyllingsdølen én kamp i løpet av vårsesongen, og kom inn i ni. Han står med ett seriemål i år.

— Avtalen er gjeldende fra 23. juli og ut året. Han kommer tilbake til oss i januar. Årsaken til at vi gjør dette, er at Tim trenger spilletid. Han har godt av et utlån nå, og vi tror han vil lykkes godt i FFK , sier Kenneth Karlsen, Mjøndalens sportslige leder, til klubbens hjemmesider.

— Med Tim og Sal Jobarteh inn i troppen hever vi laget ytterligere og gleder oss til høstsesongen starter. FFK vil igjen få takke Mariann og Terje Høili som bidrar til at vi kan forsterke laget, sier daglig leder i Fredrikstad, Geir Bakken, til Fredrikstads nettsider.

Eliteserien

SVUTMP
1Viking21153346262048
2Bodø/Glimt21144353272646
3Tromsø21143432211145
4Molde21124547232440
5Brann21123637241339
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk