Fotball

Gerrard om Chelsea-fansens hyllest: - Ikke imponert

Liverpool-profilen forteller at hjemmesupporterne «slaktet ham hele kampen».

STÅENDE APPLAUS: Steven Gerrard scoret Liverpools mål og fikk stående applaus fra både hjemme- og bortefans da han ble tatt av banen i andre omgang.
 • Torgrim Gotland Bakke

Da Steven Gerrard ble tatt av banen i andre omgang i kampen mellom Chelsea og Liverpool, fikk midtbanespilleren stående applaus fra både tilreisende Liverpool-fans og Chelseas supportere. Men Gerrard virker ikke å være nevneverdig imponert over hjemmefansens hyllest.

— Jeg var mer fornøyd med ovasjonen fra Liverpool-supporterne, sa Gerrard tørt etter kampen.

— Chelsea-fansen har vist meg en del respekt de siste sesongene, men de slaktet meg hele kampen. Så det kommer ingen lykkeønskinger til de fra meg. Men det var hyggelig at de møtte opp for en gangs skyld, sa Liverpools kaptein, som forlater engelsk fotball etter sesongen.

- En kjær, gammel fiende

José Mourinho klappet også Gerrard av banen da han ble byttet ut. Og Chelseas manager var veldig fornøyd med applausen fra egne supportere.

— De negative sangene Chelsea-fansen synger om han viser respekt for en kjær, gammel fiende som har kjempet hardt mot oss i hver turnering, sier Mourinho om fansens hets.

— At han får en stående ovasjon etter det, er fantastisk. På Anfield får han det uke ut og uke inn, men å få det på bortebane sier en del, utdyper Mourinho.

Utlignet

Gerrard har to kamper igjen før hans tid i Liverpool er over og han drar til USA og LA Galaxy. I sin siste kamp på Stamford Bridge, scoret han et nytt viktig mål for Liverpool. Gerrard utlignet til 1-1 og ga håp om en seier som ville holde drømmen om Champions League-spill neste sesong levende for Liverpool. Men det endte 1-1 og med ett poeng, er det nærmest umulig for Liverpool å bli bedre enn nummer fem.

De røde fra Merseyside ligger seks poeng bak Manchester United med to kamper igjen. De har også 14 mål dårligere målforskjell enn rivalen fra Manchester.

Les også

 1. Chelsea knuste Liverpools mesterligahåp

 2. Nå er Terry tidenes mestscorende forsvarer i Premier League

 3. Agüeros show sendte QPR ned

 4. Fellaini sendte United nærmere Champions League

Premier League

SVUTMP
1Manchester City38296399267393
2Liverpool38288294266892
3Chelsea382111676334374
4Tottenham Hotspur382251169402971
5Arsenal382231361481369
 • Champions League
 • Europaliga
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Engelsk fotball
 2. Steven Gerrard
 3. Liverpool FC
 4. Premier League