Fotball

Fullt billetkaos før mesterligafinalen

<p>7000 seter må sto tomme på grunn av ekstra reklameplass, og bare 32 seter er satt av til handikapplasser.</p>

Javier Garcia / Back Page ImagesUEFA Champions League - Semi Final - 2nd legLiverpool v Chelsea1st May, 2007Liverpool players mob goalkeeper Jose Reina after they won on penalties--------------------Jed Leicester +44 7967091226Javier Garcia +44 7887794393info@backpageimages.comhttp://backpageimages.com/

  • Espen Sletvold

Og det stanser ikke der. Fotballeksperter tror at så mye som en tredjedel av tilskuerne i Athen 23. mai vil ha billetter de har kjøpt på svartebørs.

Det er Liverpool Echo som forteller om billettkaoset som har skapt stor frustrasjon blant Liverpool-fansen.

— Jeg kan ikke tro at Liverpool og Milan får bare 32 handikap-plasser til sammen. Det må være en spøk, sier den funksjonshemmede Liverpoolsupporteren Tommy Hutchison til avisen.

Onsdag tapte 58-åringen som har hatt sesongkort på Anfield i mer enn 18 år, trekningen om en av Liverpools 16 plasser. Da hjelper det lite at reise og opphold i Athen allerede er betalt.

Nyheten om at 7000 plasser vil stå tomme på Olympia Stadion i Athen, på grunn av at setene skal brukes til reklameplasser blir selvfølgelig heller ikke tatt godt imot. Det betyr at bare 17.000 billetter blir fordelt blant Liverpools store supporterskare.

Samtidig betyr den store etterspørselen gode penger for svartebørshaiene. Det antas haiene til sammen vil jafse i seg over 50 millioner i fortjeneste på billettene.

— Om du vil ha en billett og har pengene, vil du alltids kunne skaffe deg én, men de skikkelige supporterne prises ut, sier Dr.Geoff Pearson, professor i fotballindustri til Liverpool Echo.

Les også

  1. Nordmann vant svartebørskamp i Liverpool

Les mer om

  1. Champions League