Fotball

Giggs flørter med Everton og Leicester

Tidligere Manchester United-spiller Ryan Giggs legger ikke skjul på at han er interessert i å ta over som manager for Everton eller Leicester.

Manchester United-legenden Ryan Giggs, her fra en Michael Carricks testimonial-kamp, innrømmer at han gjerne ville vært manager i Leicester eller Everton.
  • NTB

Ronald Koeman (Everton), Craig Shakespeare (Leicester) og Frank de Boer (Crystal Palace) har alle mistet jobben så langt i Premier League-sesongen. Mens sistnevnte klubb ansatte Roy Hodgson, leter Everton og Leicester etter langvarige managerløsninger.

Nå har United-legenden Giggs meldt sin interesse.

– For meg er dette klubber som interesserer meg, sier han, ifølge Sky Sports, før han legger til:

– Men det er sikkert mange trenere der ute som er interessert i de rollene.

Åpen for klubber på flere nivåer

Giggs vant 13 ligatitler som United-spiller og hadde sjefsansvaret for Manchester-laget i fire kamper etter at klubben kvittet seg med David Moyes i 2014. 43-åringen var siden assistent under Louis van Gaal, men valgte å takke nei til en mindre rolle under nåværende manager José Mourinho.

– Jeg har hele tiden sagt at jeg er åpen for klubber som deler ambisjonene jeg selv har. Jeg ønsker å forbedre klubber og spillere. Det er klubber i Premier League som ville passet bra for meg, men de klubbene finnes også i Championship og League One. Det handler mer om filosofien enn posisjonen klubben befinner seg i, sier Giggs.

Les mer om

  1. Ryan Giggs
  2. Manchester
  3. Manchester United
  4. Everton FC
  5. Leicester City FC
  6. Crystal Palace FC