Fotball

United-legende til angrep på forfengelige Arsenal-spillere

Roy Keane (43) mener selvopptatte og forfengelige spillere ødelegger Arsenals gullsjanser i Premier League.

SELFIE-GUTTA: Alex Oxlade-Chamberlain og Theo Walcott feirer forrige sesongs triumf i FA-cupen med en selfie foran Arsenal-fansen. Foto: Reuters

 • Fredrik Saltbones
  Fredrik Saltbones

Community Shield direkte: Arsenal — Chelsea fra kl. 16.00

Manchester United-legenden har aldri vært redd for å si hva han mener. Og det er ikke tilfelle når han skal vurdere Arsenals vinnersjanser i Premier League den kommende sesongen, heller.

43 år gamle Roy Keane – som i sin tid som spiller var kjent for sitt temperament og knalltøffe spillestil i United-trøyen – levner ikke Arsenal noen som helst sjanser. Grunnen? Spillerne er for selvopptatte og forfengelige, ifølge 43-åringen.

GÅR HARDT UT: Roy Keane, som i dag er assistenttrener for det irske landslaget, er ikke nådig i sin dom over Arsenal. Foto: Reuters

– Det er for mange Arsenal-spillere som er opptatt av selfier, hva enn det er, i stedet for å fokusere på å vinne Premier League-titler. Det handler bare om hvordan kroppen deres ser ut og hvordan håret er, mer det enn å vinne fotballkamper, sier Roy Keane, ifølge The Telegraph, Daily Mailog flere andre britiske aviser.

Les også

TV 2s nye Premier League-kommentator nekter å avsløre favorittlaget

– Mange gode spiller, men ...

Flere av Arsenals spillere er meget aktive på sosiale medier, og som du ser på bildet øverst i saken er det å ta bilder av seg selv (selfier, journ.anm.) en naturlig del av feiringen etter seirer og triumfer.

En kort titt innom Alex Oxlade-Chamberlain Instagram-profil viser flere av tingene Roy Keane påpeker. Her finner man en haug med selfier og flere bilder av Oxlade-Chamberlain og andre Arsenal-spillere i bar overkropp.

Roy Keane mener dette selfiehysteriet kan være ødeleggende for Arsenal.

– De har gode spillere, skikkelig gode spillere, det er bare det at noen av dem er mer interesserte i selfie og six-pack. De har mange gode og hardtarbeidende spillere, bortsett fra de som absolutt skal drive og ta bilder av seg selv hver eneste dag i uken, sier mannen med godt over 300 kamper i Manchester United-drakten.

Les også

Arsenal-stjernene briljerte i Cechs debut

– Chelsea vinner hvis de er sultne nok

Keane tror et annet London-lag stikker av med Premier League-tittelen i år også.

– Chelsea er fortsatt laget å slå, sier Keane.

– De har den sterkeste ryggmargen i laget. Jeg tror de vil hente John Stones, og med ham blir de enda sterkere.

– Handler det om José Mourinhos managerevner?

– Nah... Det handler om hans utrolig gode spillere. Det virker som han har en sterk midtlinje. John Terry, keeperen (Cortouis) og en del av spillerne på midtbanen, som Eden Hazard. Hvis Chelsea viser den samme sulten for å vinne som de viste i fjor, kommer de til å vinne ligaen, sier Keane.

PS! Arsenal har en sjanse til å motbevise United-legenden allerede i ettermiddag. Klokken 16.00 møter Arsène Wengers menn Chelsea i Community Shield, kampen mellom fjorårets seriemester og FA-cupmester som spilles i forkant av hver Premier League-sesong.

Les også

 1. Mourinho ledet Chelsea til straffeseier over Barcelona

 2. Stor interesse for Ulrik Yttergård Jenssen

 3. Mourinho vil spille seriekamper i USA: – Publikummet er fantastisk

 4. Treneren tror Hangeland og Palace kan utfordre Liverpool

 5. - Mourinho har mistet all kontakt med virkeligheten

 6. Martin (18) hylles i England etter ny praktkamp: - En smaragd av en spiller

Les mer om

 1. Engelsk fotball
 2. Arsenal FC