Fotball

Vilsvik hjalp Godset til kvalik-seier

Strømsgodsets Lars-Christopher Vilsvik ble den store helten i 3-1-seieren over Partizani Tirana i europaliga-kvalifiseringen torsdag.

Strømsgodsets Lars-Christopher Vilsvik hjalp drammenserne til seier.

Strømsgodsets Lars-Christopher Vilsvik ble den store helten i 3-1-seieren over Partizani Tirana i europaliga-kvalifiseringen torsdag.

Høyrebacken var livsfarlig foran mål på Marienlyst denne kvelden og satte begge scoringene i mål etter corner. Oppskriften var den samme både i første og annenomgang: Øyvind Storflor slo inn i feltet og Lars-Christopher Vilsvik sendte ballen videre i nettet.

Med kveldens 3-1-seier fikk Strømsgodset en strålende start på europaliga-kvalifiseringen og et godt utgangspunkt før returoppgjøret i Albania.

Les også

Ble først nektet Moldova-innreise - Bentley svarte med scoring

Redusering skapte spenning

Vilsvik var toneangivende fra første spark på ballen og åpnet målkontoen drøye 20 minutter ut i oppgjøret. Marvin Ogunjimi scoret hjemmelagets andre mål i det 65. minutt etter å ha fått en retur fra keeper rett i beina.

Partizani skapte imidlertid spenning i kampen igjen kun tre minutter etter Godsets 2-0-scoring. Astrit Fazliu gjorde alt på egen hånd og banket ballen forbi Espen Bugge Pettersen i hjemmelagets mål.

Men heldigvis for drammenserne har Storflor og Vilsvik virkelig funnet tonen. I det 72. minutt plasserte Storflor corneren perfekt på pannebrasken til Vilsvik, som fastsatte sluttresultatet til 3-1. (©NTB)

Les mer om

  1. Europa League
  2. Strømsgodset IF