Fotball

Riise: - Rosenborgs mål kom etter en dommerfeil

Aalesund tapte for Rosenborg, men spillerne mener de var uheldige.

  • Stig Vågnes

John Arne Riise fikk sin første kamp fra start mot Rosenborg, og fullførte 75 minutter før han ble erstattet av Gyasi.

— Avtalen var at vi skulle se det an etter en times tid, men jeg hørte ikke noe og jeg følte meg bare sterkere og sterkere i kroppen utover kampen, sier John Arne Riise til smp.no etter kampen.

Les også

Fantastisk bursdag for blodig Reginiussen (30)

AaFK-profilen mener Rosenborg vant fortjent totalt sett, men med litt flaks og dyktighet kunne det blitt bortepoeng på tangotrøyene.

— Ja, vi hadde to store sjanser med Franck Boli og bruder'n hadde et kanonskudd. Samtidig følte vi at Rosenborgs mål kom etter en dommerfeil. Vi burde hatt frispark i situasjonen før, sier Riise.

- Skuffet?

— Ja, jeg hater å tape, men samtidig er jeg stolt av at laget gjorde en god bortekamp og vi fulgte ordrene fra trenerteamet. Vi skal være stolte av prestasjonen vår, selv om det er surt å dra herfra med null poeng.

- Hvordan var det å spille med lillebror fra start?

Det var munter stemning mellom John Arne Riise og RBK-trener Kåre Ingebrigtsen etter kampslutt, men veteranen var ikke fornøyd med dommeren etter tapet.

— Det er jo noe vi har drømt om og snakket mye om. I dag var vi begge sentrale på midtbana og jeg synes det gikk bra. Vi gjorde oppgavene og med en Andreas Lie i toppslag bakerst så var vi veldig nær poeng i dag, sier Riise.

Fredriksen: - Andreas var kanonbra i dag

AaFKs sisteskanse Andreas Lie sto i mot flere kanonader fra målhungrige RBK-spillere, men etter 68 minutter måtte også han gi tapt.

— Surt å tape på den måten, sier Lie til smp.no etter kampen på Lerkendal.

— Vi hadde en kamplan som jeg synes vi fulgte opp godt. Med et par gode redninger vokste selvtilliten og da var det virkelig surt å tape kampen, sier Andreas Lie.

AaFK-treneren er klar på at Lie holdt AaFK inne i kampen - lenge.

— Andreas hadde en fantastisk første omgang hvor han stoppet alt. Hadde vi vært like dyktige eller heldig på motsatt side av bana kunne fort ha fått med oss poeng, sier Trond Fredriksen.

Les også

  1. Riise: - Både jeg og kona har fått et ekstremt kick av å komme tilbake til Ålesund

  2. - Jeg løper fra John Arne. Han er ikke så rask lenger

Eliteserien

SVUTMP
1Lillestrøm86201751220
2Viking86111761119
3Molde8512158716
4Sarpsborg 086312107310
5Strømsgodset731389-110
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Rosenborg BK
  3. Aalesunds FK