Fotball

Skullerud byttet alle i årets første treningskamp

Molde spilte uavgjort mot Hammarby i Spania.

  • Thomas Rud

PIANTAR (Rbnett): Molde spilte tirsdag kveld sin første treningskamp for sesongene mot svenske Hammarby på Pinatar Arena.

Den endte 2-2 etter MFK-scoringer fra Harmeet Singh og Sander Svendsen.

Molde tok initiativet fra start og startet med et høyt press på svenskene i løpet av kampens første ti minutter. Likevel uteble de største sjansene.

Etter kvarteret spilt kom Knut Olav Rindarøy rundt på kanten, men Pape Pate Diouf rakk ikke fram på headingen.

Hammarby kom like etter til sin første mulighet, men skuddet fra skråttt hold gikk godt til side for mål.

Etter en halvtime spilt brukte Fredrik Gulbrandsen både kraft og fart da han utfordret Hammarbys backrekke. Spissen ble tatt, og Harmeet Singh ekspederte straffesparket sikkert i mål til 1-0 for Molde.

Like etter smøg Gulbrandsen seg nok en gang inn bak forsvaret og rundet keeperen, men ble tatt i ubalanse. Dermed trillet ballen til side for mål.

Like før pause kom Hammarbys Kennedy Bakirciuglu til en avslutning, men den gikk via Martin Linnes og inn til Nyland.

Like før pause ble det mye fram og tilbake i MFK-forsvaret. De klarte ikke klarere skikkelig og dermed kunne Linus Hallenius sette inn 1-1 fra skrå vinkel.

Etter 47 minutter kom Hammarby på sin første visitt i 2. omgang. Målscorer Hellenius lobbet i stolpen, og Måns Söderquist satt returen i mål til 2-1 for svenskene.

Agnaldo holdt på å bringe balanse i regnskapet noen minutter senere, men Hammarbys keeper Johannes Hopf var med på notene.

Hammarby styrte kampen i starten i løpet av det første kvarteret i 2. omgang, og de mange byttene hos MFK førte til at laget mistet litt rytme i spillet.

Etter 78 minutter viste Molde likevel noe av godspillet. Elyounoussi ble spilt igjennom på kanten og la inn til Sander Svendsen på blank kasse. Den trillet han enkelt i mål til 2-2. Nahir Besara kom gjennom fra skrå vinkel etter rundt 85 minutter og skuddet gikk forbi Horvath og i stolpen. Der var MFK heldige.

Horvath vartet opp med en kjemperedning på overtid, men kampen endte til slutt 2-2.

Eliteserien

SVUTMP
1Lillestrøm1393127121530
2Molde1383223121127
3Viking146442518722
4Strømsgodset136252021-120
5Sarpsborg 081261528181019
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Molde FK
  3. Hammarby IF