Haglund så LSK holde nullen

<p>Null baklengsmål ble det eneste positive påtroppende LSK-trener Magnus Haglund fikk med seg etter å ha sett en heller dårlig forestilling mellom Lillestrøm og Fredrikstad.</p>

LILLESTRØM 20111127.Lillestrøms nye trener Magnus Haglund før eliteseriekampen i fotball mellom Lillestrøm og Fredrikstad på Åråsen stadion søndag kveld.Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix

Heller ikke i siste seriekamp maktet LSK å vinne, og avsluttet dermed sesongen med 11 kamper uten seier, av dem tre uavgjorte og åtte tap. Men likevel tror påtroppende trener Magnus Haglund på bedre resultater neste sesong.

– Det var ingen bra kamp, men det var jo positivt å avslutte med å holde nullen bakover. Får håpe det fortsetter i 2012. Jeg ser stort potensial i klubben og har godt håp om å klatre på tabellen neste sesong, sier han.

Bedre defensivt

Grunnlaget for at Lillestrøm neste sesong skal fremstå som et bedre lag skal Haglund først og fremst legge gjennom et bedre organisert forsvar.

– Med de 52 baklengsmålene laget har sluppet inn burde de egentlig rykket ned, så det første jeg skal ta tak i er å organisere laget defensivt. Skal vi opp på tabellen må vi stenge igjen bak og etter hvert utvikle et godt angrepsspill, sier den tidligere Elfsborg-treneren.

Venter forsterkninger

Nå ser han frem til å ta fatt på jobben med å sørge for at Lillestrøm får et slagkraftig mannskap før neste sesong.

– Nå tror jeg spillerne synes det var deilig at sesongen er over, så de kan samle krefter frem til vi starter oppkjøringen til den nye sesongen. Vi har nå en viktig måned foran oss der vi skal sørge for at spillertroppen blir klar til vi starter opp igjen. Jeg regner med at det snart kommer noen forsterkninger, og utelukker ikke at de kommer fra Sverige. Der har jeg god oversikt over hva som finnes av spillere, avslutter Haglund, som trente Elfsborg til svensk seriemesterskap i 2006, to år etter at han overtok klubben.

Ikke fornøyd

Petter Belsvik var ikke spesielt fornøyd med sin siste kamp som vikarierende hovedtrener i Lillestrøm.

– Jeg er fornøyd med en ting og det er at vi ikke slipper inn mål. Ellers var dette en dårlig fotballkamp der pasningsspillet var under en hver kritikk, sier avtroppende vikartrener Petter Belsvik, som nå trolig tar plass i Haglunds trenerteam.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk