Solskjærs forgjenger legger seg langflat

Malky Mackay dropper søksmål mot Cardiff og eier Vincent Tan.

Malky Mackay, her fra tiden som manager i Cardiff, beklager overfor Vincent Tan (innfelt).
  • Fredrik Saltbones

I en pressemelding kommer den tidligere Cardiff-manageren med unnskyldning «uten forbehold».

— Hvis jeg har fornærmet noen i løpet av denne tiden, spesielt når det gjelder Vincent Tan, så beklager jeg uten forbehold. Jeg er takknemlig for at styre og Vincent Tan ga meg muligheten til å bli manager i Cardiff, sier han i pressemeldingen.

På slutten av 2013 kom Mackay på kant med klubbens mektige og - etter manges mening - gale eier, Vincent Tan, og i desember fikk han sparken. Skotten varslet da at han ville stille rettslige krav. Like etter ble Ole Gunnar Solskjær presentert som ny manager i klubben.

Nå trekker Mackay søksmålet, etter at han har kommet til enighet om et forlik med Cardiff.

CARDIFF-EIER: Vincent Tan.

— Vi har kommet til enighet om en forliksavtale i dag og jeg dropper dermed alle krav jeg har gjort mot Cardiff City. Jeg ønsker ikke å være i en rettssak, og jeg tror det er i begge parters interesse å bryte samarbeidet på en fin måte og gå videre, sier Malky Mackay i en pressemelding.Solskjær klarte ikke å holde klubben oppe i Premier League og må trolig ha minst ett poeng i seriens siste kamp for ikke å havne helt i bunnen av Premier League denne sesongen.

Mackay roser likevel Vincent Tan for sin inflytelse i Cardiff.

Investert masse i klubben

— Klubbens eier Mr Vincent Tan investert masse i klubben og støttet våre beslutninger for å rykke opp til Premier League. Uten ham ville ikke dette vært mulig, sier Mackay.

Cardiff opplyser at klubben er glad for at feiden med Mackay nå er over.

— Vi ser nå fremover slik at vi kan fokusere fullt på planleggingen til neste sesong, og utfordringen med å komme tilbake til Premier League, uttaler klubben i en pressemelding.

PS! Cardiffs Juan Cala straffes med tre kampers karantene og rundt 120.000 kroner etter en hendelse etter at han ble utvist mot Sunderland forrige helg, melder BBC.