AaFK-spillere i bilkræsj

<p>Dramatisk start på treningsleiren. — Plutselig sa det bare pang</p>

ygg
  • Eirik Nesset Hjelvik
    Eirik Nesset Hjelvik

Det ble en skremmende start på årets treningsleir for Kjell Rune Sellin og Ygg Wembangomo.

AaFK-spillerne Kjell Rune Sellin og Ygg Wembangomo fikk en ekkel start på årets treningsleir på Gran Canaria. Duoen fryktet det verste da en bil plutselig smalt inn i framsiden på veg til årets første trening.

— Jeg ble ganske sjokkert da det smalt. Plutselig sa det bare pang, sier sjåfør Kjell Rune Sellin til smp.no.

AaFK-spillerne var på veg til å skifte felt på motorvegen da en bil i høy fart snek seg inn foran. Farten til AaFK-spillerne var ikke den største, men likevel var smellet kraftig.

- Bilen ble kastet litt til siden, men det gikk heldigvis bra. Hadde jeg svinget litt tidligere hadde det nok gått langt verre, sier Sellin.

(Artikkelen fortsetter)

Slik så bilen Kjell Rune Sellin kjørte ut etter at uhellet var ute. Foto: Privat

I lag med politiet — som ble tilkalt av AaFK - kom Sellin og Wembangomo til treningsfeltet tre kvarter etter at treningen opprinnelig startet. Bilen er ikke lenger kjørbar.

- Det gikk heldigvis bra med spillerne. Det er det viktigste, sier klubbdirektør Henrik Hoff.

Ved treningsslutt informerte Øyvind Vebenstad om situasjonen og påpekte viktigheten av å opptre varsomt i trafikken.

Trio manglet

I godt over 20 grader var det god stemning da AaFK gjennomførte årets første treningsøkt på Gran Canaria. Kjell Rune Sellin rakk akkurat fram til å være med på en teknisk bit etterfulgt av en såkalt beep-test. Der viste Fredrik Ulvestad at han for øyeblikket er lagets best trente spiller.

- Det var godt å komme i gang, sier Kjell Rune Sellin.

21 spillere var i aksjon på treningsfeltet i dag. Foreløpig mangler Jason Morrison, Demar Phillips og Michael Barrantes.

Av praktiske årsaker - blant annet er konen høygravid - kommer Barrantes først til Gran Canaria mandag eller tirsdag. Av private og praktiske årsaker har Demar Phillips fått lov til det samme.

Jason Morrison fryktet man på forhånd ikke ville møte opp til avtalt tid. Nå har AaFK omsider fått kontakt med jamaicanerens agent. Ifølge han har Morrison giftet seg i løpet av de siste dagene.

- Skulle Morrison egentlig ha vært her allerede?

— Vi har vært litt romslig med spillerne fra Sør-Amerika på grunn av flyforbindelsene. Jeg forventer at han kommer i løpet av de nærmeste dagene, sier klubbdirektør Henrik Hoff.

I tillegg til at AaFK regner med at disse er på plass i løpet av få dager, håper AaFK å få besøk av en canadisk prøvespiller i løpet av treningsoppholdet.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk