Manchester City-spillere testet positivt for koronaviruset

Manchester City-spillerne Riyad Mahrez og Aymeric Laporte er plassert i isolasjon etter at de begge har avlagt positive virustester.

Riyad Mahrez har avgitt positiv koronatest.

Det bekrefter Premier League-klubben selv på sine nettsider mandag.

Det fremgår ikke når de to City-stjernene avga sine tester, men spillerne er plassert i isolasjon i henhold til retningslinjene som er utarbeidet av ligaledelsen og britiske myndigheter.

«Ingen av dem har symptomer på viruset», melder Manchester City og ønsker videre spillerne god bedring.

Den engelske toppserien har sesongstart kommende helg, men Manchester City innleder ikke sin sesong før i serierunde nummer to. Da møter de Wolverhampton på bortebane.

Den opprinnelige åpningskampen mot Burnley er utsatt som følge av at mannskapet til Pep Guardiola avsluttet forrige sesong senere enn mange andre.

For en uke siden testet den tidligere City-stjernen David Silva positivt på viruset. Spanjolen skal spille for Real Sociedad denne sesongen.

De positive testene i Manchester City skaper trolig bekymring for Premier League-ledelsen kun fem dager før den nye sesongen starter.

Det har også dukket opp smittetilfeller i flere andre store europeiske klubber den siste tiden. I Paris Saint-Germain var en rekke spillere berørt, blant dem superstjernen Neymar.