Supporterne forlot stadion i protest - da rotet Liverpool bort seieren

Liverpool rotet bort seieren, men den store snakkisen dreide seg om hjemmelagets supportere protest mot billettprisene.

Simon Mignolet måtte fortvilet se at Liverpool rotet bort seieren.

Roberto Firmino scoret først, før han serverte til Adam Lallana for Liverpools andre mål. Adam Johnson reduserte for Sunderland, før Jermaine Defoe ødela Liverpool-jubelen.

— Vi er skuffet. Vi vet at en kamp varer i 95 minutter, og i 83 av dem var vi strålende. Da vi fikk det første målet, spilte vi godt. Så reduserte de til 1-2, og det var skuffende å la dem få to mål. Resultatet lyver aldri, men i dag løy det litt, sa Jürgen Klopps stedfortreder Pepijn Lijnders ifølgeBBC.

Sunderland-sjef Sam Allardyce sier hans lag var skuffet over å komme under, men fornøyd med snuoperasjonen.

– Vi var skuffet over 0-1-målet, men 1-2-målet åpnet opp Liverpool-forsvaret, og så fikk Defoe sin sjanse. Vi vil ikke makte å slå tilbake slik hver kamp, men i dag var det et verdifullt poeng for oss, sa han.

Han ser likevel forbedringer i eget lag.

– For meg handler det om at spillerne må høre og lære mer når det kommer til hvordan man skal kontrollere en kamp og så straffe motstanderen når vi har sjansen.

— Ingen trygghet

— Det er fryktelig unødvendig av Liverpool. De hadde kampen i sin hule hånd. Det er alt annet enn trygt fra Liverpool. De kan spille så bra de vil, men de har ingen trygghet bakover, sier TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller.

— Latterlig at Liverpool ikke vinner denne matchen, istemmer Erik Thorstvedt i kanalens studiosending etter kampen.

Les også

Klopp mister Liverpools kamp mot Sunderland

Første omgang på Anfield var ingen stor opplevelse. Alberto Moreno fikk en god sjanse etter 20 minutter, men backen viste at han ikke er noen notorisk måljeger da han fikk ballen alene med keeper Vito Mannone.

Også rett før pause fikk Moreno sjansen igjen, men valgte å heade ballen som spratt rett foran seg inne i feltet.

"Walk out on 77"

Mange Liverpool-supportere planlagte aksjonen "Walk out on 77", som oppfordret hjemmelagets fans til å gå etter 77 minutter ettersom klubben planlegger å heve billettprisene til 77 pund for de dyreste billettene.

Liverpools trenerteam måtte gjøre to bytter før pause, da både Joe Allen og Dejan Lovren måtte ut med skade. Inn kom Jordon Ibe og Kolo Touré. Jürgen Klopp var ikke på sidelinjen da han sliter med en blindtarmbetennelse. Assistent Zelkjo Buvac ledet lag i tyskerens fravær.

Norsk jubel:

Les også

Celina debuterte med målgivende da Leicester sjokkerte Manchester City

81-19 i ballbesittelse fordel Liverpool er dog tall som tydet på at Liverpool ville få sjanser i andre omgang.

Roberto Firmino skulle få sjansen ganske tidlig. Etter noen fine dragninger løste han skudd fra 20 meter, men like til side for Sunderlands mål.

Firmino med show

Roberto Firmino jubler for Liverpools første scoring.

Firmino skulle dog få sjansen like etter. Med timen spilt slo James Milner inn, på bakre stolpe dukket Roberto Firmino opp og stanget ballen i nettet tilbake i hjørnet ballen kom fra. En fullt fortjent ledelse for hjemmelaget etter Firminos femte mål på fem kamper.Både Lallana og Ibe testet Mannone etter scoringen, og gjestene hadde mer enn nok med å forsvare seg.

Les også

Hazard sendte beklagelse til Mourinho

For det skulle bli mer Liverpool-jubel. 70 minutter spilt da Firmino igjen var på farten. Dro seg ned på venstrekanten, inne foran mål fant han Adam Lallana som enkelt kunne trille ballen inn til 2-0 for et hjemmelaget sulteforet på seier.

Tusenvis reiste seg og gikk

Etter 77 minutter holdt tusenvis av Liverpool-supportere det de lovet. Folk reiste seg og gikk mens de ropte at nok er nok. Folk sto i kø for å komme seg ut, og det var tydelig at dette ikke bare var en protest fra en liten gruppe supportere.

De som ble sittende igjen fikk dog se at Sunderland plutselig kjempet seg tilbake i kampen. Et frispark fra Adam Johnson snek seg inn i hjørnet bakk muren til Liverpool, men spørsmålet er om Simon Mignolet ikke burde tatt den.

Og kanskje hadde supporterflukten noe å si for hjemmelaget. Foir to minutter før slutt utliknet Sunderland. Jermaine Defoe fikk det lille rommet han trengte inne i feltet og banket inn 2-2. — Hvis du ikke kan vinne kampen, så hvertfall ikke tap. Det er et vanskelig sted å komme til, men vi viser utrolig moral, sier målscorer Defoe i et intervju vist på TV 2 etter kampen.

Premier League

SVUTMP
1Manchester City38285594336189
2Arsenal38266688434584
3Manchester United38236958431575
4Newcastle United381914568333571
5Liverpool381910975472867
  • Champions League
  • Europaliga
  • UEFA Conference League Qualification
  • Nedrykk