Loddtrekning bidro til å ødelegge opprykkssjansen for Berserk

Heller ikke på det fjerde forsøket skulle det lykkes for Berserk å ta steget opp til eliteserien i futsal.

Tom Karlsen (t.v.) scoret for Berserk i finalen.

Berserk tapte finalen mot Ranheim 1–5 og mistet derfor muligheten til opprykk. Omstendighetene rundt finaletapet var imidlertid noe spesielle.

Berserk og OSI sto med samme poengsum og identisk målforskjell etter sluttspillets første dag og dermed måtte det loddtrekning til å for å bestemme motstanderne i finalekampene søndag. Berserk tapte loddtrekningen og måtte derfor møte gruppevinner Ranheim, mens OSI møtte toer Fevang.

Les også

Ble seriemestere – nå satser de på hjelp for å få med de beste til opprykkskvalik

– Hadde passet oss bedre

– OSI jublet da de vant trekningen. Ranheim var et godt futsallag, mens Fevang besto mer av individualister og hadde nok passet oss bedre. Men det blir jo bare spekulasjoner, sier Berserk-keeper Ken Arne Moldenæs, som mener tapet i finalen var fortjent.

– Vi holder lenge, men så får de et heldig førstemål som går via en av våre spillere. Etter det blir det tøft, sier Moldenæs.

Les også

Far og sønn jakter opprykk til eliteserien i futsal

Manglet spillere

«Kenny» medgir at det er skuffende å ikke lykkes for fjerde gang i opprykkskvalifiseringen.

– Vi er litt skuffet, ja. Samtidig er det første gang vi kommer oss helt til finalen og det er noe å ta med seg. Det er bare å se frem til neste sesong, så får vi håpe neste års kvalifisering spilles nærmere. Vi hadde med oss syv mann i dag og vi bør helst være ni. I tillegg skulle vi selvsagt gjerne hatt med spillere som «Løva» (Andreas Løvland, red.anm.), Morten Moldskred og Sverre Skoglund. Det er spillere som har vært gode for oss i dag, avslutte Moldenæs.