Stabæk-trener ble forbannet etter stortap

<p>— Jeg beklager til alle som er glade i Stabæk, sier Petter Belsvik etter 0-6 mot gamleklubben Lillestrøm.</p>

Lillestrøm 20121104.Stabæks trener Petter Belsvik under eliteseriekampen i fotball mellom Lillestrøm og Stabæk på Åråsen stadion i Lillestrøm søndag kveld. Kampen endte 6-0. Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix

LILLESTRØM-STABÆK 6-0

ÅRÅSEN : — Jeg beklager til alle som er glade i Stabæk etter dette. Det var meget skuffende. Jeg er flau og forbannet , sa Belsvik etter at Lillestrøm hadde satt seks baller bak keeper Mande Sayouba, som for øvrig var lagets beste spiller.

Skrekk og advarsel

Stabæk hang brukbart med før pause, selv om laget ikke satte Lillestrøm-keeper Sead Ramovic på en eneste prøve. Etter hvilen raknet det derimot fullstendig for de nedrykksklare bæringene.

— Spillerne burde priset seg lykkelig for hvert eneste minutt de får spille i Tippeligaen. Nå skal vi bruke denne kampen til skrekk og advarsel foran de to neste kampene, og sette sammen et lag som ønsker å spille fotball. Slik kan vi ikke fremstå igjen, tordner Belsvik.

Spilt ut

I følge Belsvik har ikke Stabæk blitt spilt ut så grundig i noen kamp denne sesongen.

Selv om det har vært tungt denne sesongen har vi spilt jevnt med de fleste, og denne kampen er den første der vi har blitt spilt fullstendig ut , sier Belsvik.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering