- Selvfølgelig er det noe misnøye

<p>Men Christian Kalvenes tror ikke Skarsfjord må gå.</p>

brann, manager

Fredag klokken 10 skulle Brann ha trent, men samlet seg i stedet for å foreta en evaluering av sesongen. Bakgrunnen var BTs sak fredag om at spillerne er delt i synet på trener Rune Skarsfjord.

— På bakgrunn av det som kom frem i avisen, har den evalueringsprosessen klubben egentlig skulle ha neste uke, blitt fremskyndet. Vi kunne ikke leve med slike ting svirrende rundt uten å ta tak i det , sier Christian Kalvenes, medlem i spillerutvalget i Brann.

- Fikk høre om problemer i går

Kalvenes er utpekt av spillerne til å være talsmann i denne saken. Han er klar på det er en misnøye blant spillerne i SK Brann.

— Jeg fikk høre i går om at det var problemer i gruppen. Da samlet jeg spillerutvalget, og snakket med spillerne. Selvfølgelig er det noe misnøye, men spørsmålet er graden av det. Ting kan være så enkelt at vi kan snakke om det. Vi trenger ikke trekke negative konklusjoner ennå, sier Kalvenes. Han mener misnøyen ikke er større enn den er i mange klubber.

- I alle grupper jeg har vært en del av, så er det uenigheter og enigheter. Det er folk som liker treneren og folk som ikke liker treneren , sier Kalvenes.

Grupper på fem og fem

Brann-spillerne satt i grupper på fem og fem under evalueringen fredag. Der fylte de ut skjema med spørsmål om sport, trenerteam, det medisinske apparatet og flere andre ting i klubben. Trenerne og det medisinske apparatet evaluerte også.

- Hvis ting skulle ligge og ulme har vi fått det frem. Men ingen av tingene som har kommet frem har vært av en graverende grad. Evalueringen får vise om det ligger ting bak, så må vi får det på bordet , sier Kalvenes.

— Jeg kan ikke gå inn på hva som er kommet frem, det er uansett anonymisert. Resultatet er noe ledelsen vil få, det er de som skal trekke i trådene og se hva vi skal forbedre foran neste sesong.

Tror ikke Skarsfjord må gå

Spillerevalueringer har ført til at trenere har måttet gå i fortiden. Kalvenes tror ikke det vil skje i denne omgang.

- På grunn av at jeg ikke vet innholdet (i hele evalueringen) ennå, kan jeg ikke si verken det ene eller det andre, men jeg tror ikke det vil gå slik. Nå tar vi dette tidlig, vi snakker om det, vi har evaluert og ytret oss, og så får ledelsen se på det. Vi må være bedre rustet foran neste sesong , sier Kalvenes.

- Er det problemer mellom treneren og spillerne i Brann?

- Hva skal jeg si. Evalueringsprosessen belyser alle mulige tema. Det er selvsagt også forholdet mellom spiller og trener på alle mulige nivå. Noen er fornøyde med ting, andre er misfornøyde. Det viktigste er hvordan vi skal gjøre tingene slik at flere er fornøyde og drar i samme retning. Det er det vesentlige , sier Kalvenes.

Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport

Eliteserien

SVUTMP
1Molde24193255213460
2Bodø/Glimt24136560312945
3Rosenborg24128453351844
4Lillestrøm24135641281344
5Vålerenga24133846321442
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk