2010: Solskjær kjøpte byens dyreste hus 2014: Nå skal det rives

Fotballprofilen vil utnytte kremtomten i Kristiansund enda bedre.

Aldri før har det stått et dyrere hus i Kristiansund, men Ole Gunnar Solskjær vil gjerne forbedre det.

Ole Gunnar Solskjær fikk sparken som manager i Cardiff i september. Nå planlegger han et nytt boligprosjekt i hjembyen Kristiansund.

For fire år siden kjøpte Solskjær og kona Silje Lyngvær det som ifølge Tidens Krav er det dyreste bolighuset som noen gang har blitt solgt i Kristiansund. Boligen ble omsatt for 11,5 millioner kroner.

400 kvadratmeter boflate, svømmebasseng og fem soverom til tross: Familien vil oppgradere litt. Blant annet ønsker de å bli kvitt skråtak og å legge på drøyt 100 kvadratmeter.

Plan— og bygningsenheten i Kristiansund har gitt rammetillatelse til riving og oppføring av ny bolig, skriver Tidens Krav.

Skapte harme i England

I søknaden til kommunen forklares det hvorfor Solskjær ønsker å sette opp huset på nytt: «Det er blant annet et mål å kunne bruke andre etasje i boligen optimalt, og tilrettelegge for rom med gode lysforhold», står det blant annet.

Tidens Krav forteller også om da Ole Gunnar Solskjær skapte harme i nabolaget sitt i Cheshire utenfor Manchester. I 2007 rev han et 60 år gammelt hus og fikk i stedet oppført en mer skandinaviskinspirert bolig. Det huset er nå til salgs for 50 millioner kroner.