Nå er det klart hvem som møtes i 2.- divisjon

Oppsettet for neste sesongs 2.- divisjon er klart.

Nå er det klart hvem Jan Halvor Halvorsen (fra venstre) Bryne, Erik Huseklepps Åsane, Steinar Pedersens Arendal og Sindre Eids Hødd møter denne sesongen.
  • Marius Dahl

Per-Mathias Høgmo og Fredrikstad feilet i sitt første forsøk på å rykke opp igjen fra 2. divisjon, da Raufoss og KFUM Oslo ble for sterke for den tidligere landslagssjefens elever denne høsten.

Også lag som Bryne, Hødd, Arendal og Elverum skuffet også. Nå er det klart hvem som skal kjempe mot hvem om opprykk til 1. divisjon neste år.

Etter å ha spilt på nest-øverste nivå i fire år, ble det nedrykk for Levanger etter et krevende 2018 for trønderklubben. Nå blir det gjensyn med trønderrivaler som Stjørdals-Blink, nyopprykkede Byåsen og Nardo.

Trønderne får selskap av Fredrikstad, Moss og Kvik Halden. Også hardtsatsende klubber fra sørvestlandet er klar for møter i denne avdelingen. Her kommer Bryne, Egersund, Sola og Egersund inn. Det gjør også Arendal og ressurssterke klubber fra Sunnmøre i Hødd og Brattvåg.

Det blir blant annet spennende å se hva Jan Halvor Halvorsen kan utrette i sin første sesong i Bryne.

I den andre avdelingen kommer det med to lag som rykket ned fra 1. divisjon. Florø klarte ikke å forlenge eventyret fra 2017-sesongen, mens bergensklubben Åsane gikk ned etter kvalik mot KFUM Oslo.

Nå skal Åsane revansjere nedrykket i nettopp Oslo, mot Grorud, Kjelsås og Oppsal. I denne avdelingen er også lokalrivalene Bærum og Asker, samt de nordnorske klubbene: Alta, Mjølner og Senja. De resterende lagene i avdeling to er Elverum, Fram, Odd 2 og Sotra.

Avdeling 1:

Levanger
Stjørdals-Blink
Nardo
Byåsen
Brattvåg
Hødd
Sola
Egersund
Bryne
Vidar
Arendal
Fredrikstad
Moss
Kvik Halden

Avdeling 2:

Alta
Mjølner
Senja
Bærum
Kjelsås
Grorud
Asker
Oppsal
Elverum
Fram
Odd 2
Florø
Sotra
Åsane