Fotball

Forren om fotballfremtiden: – Hadde jeg visst svaret, skulle du fått det

Vegard Forren er fortsatt helt uvitende om han spiller for MFK eller drar til en annen klubb. Han avsluttet en varierende 2016–
sesong med deltakelse i «Kjetil Rekdals juleturnering» i Vestneshallen.

Vet lite om 2017: For fotballturneringa i Vestneshallen er det viktig at profilerte spillere som Vegard Forren stiller. Midtstopperen tok et skritt tilbake og gjorde jobben som keeper i går. Nå håper Forren at 2017 blir et skritt framover i hans lange karriere.

Vestnes: – Det har vært et tøft og tungt år, sier Vegard Forren, som også sier han er revansjesugen og lysten på å prestere og oppnå noe i sesongen som kommer. Om det blir i MFK eller i en annen klubb, er fortsatt usikkert for trønderen som har «grodd fast» i MFK.

– Hadde jeg hatt svar på hvilken klubb jeg spiller for i 2017-sesongen, så skulle du ha fått det. Ingen ting er avgjort. Nå er det meste usikkert. Jeg har overlatt ansvaret til Jim (Solbakken). Vi får se hvilket fly han ber meg ta plass på når det er klart. Jeg håper fortsatt på en mulighet til å spille for en spennende klubb ute i Europa. Samtidig er jeg åpen for at det også kan bli MFK, forteller en forventningsfull Vegard Forren som på den tradisjonsrike fotballturneringen i Vestnes hadde jobben som keeper på laget sammen med blant andre Magne Hoseth og Bernt Hulsker.

Les hele saken med abonnement