Fotball

Hoff ute av semifinalen

<p>Kneskade stopper Espen Hoff mot Aalesund.</p>

OSLO 20110911.VIF-spiller Håvard Nielsen i duell med Starts Espen Hoff. Fra eliteseriekampen mellom Vålerenga (VIF) Start, på Ullevaal Stadion. Kampen endte 2-1, VIF seier.Foto: Marius Knutsen / SCANPIX
 • Kjetil Flygind
  Kjetil Flygind

KRISTIANSAND (fvn.no): Han var trolig tiltenkt en rolle enten som spiss eller hengende spiss i semifinalen mot Aalesund, men en kneskade gjør at Espen Hoff går glipp av oppgjøret i Ålesund.

Hoff pådro seg en vridning i kneet mot Rosenborg mandag, og onsdag formiddag fikk han den nedslående beskjeden: skaden er så alvorlig at kampen ryker.

 • Vi følger Start: Siste nytt om klubben

Ingen lang pause

— Han fikk en vridining, og så har det dukket opp noe fra gammelt av, så han er ute, dessverre , sier Starts fysioterapeut Jørgen Rostrup.

— Vi har tatt bilder av kneet, men vi har ikke fått den endelige beskjeden på hva som er galt, men han kunne ikke spilt kampen uansett. Det er i første omgang denne kampen som ryker, det er ikke fare for flere kamper utover, sier Rostrup.

Hoff trente svært lett tirsdag, men da han kom på Sør Arena onsdag fikk han beskjed om at oppgjøret på Color Line Stadion spilles uten han.

— Dette er jo årets høydepunkt som alle gleder seg til, og nå får jeg ikke bidratt, og det er veldig skuffende, selvfølgelig, sier Hoff.

- Blir du med opp til Ålesund eller ser du kampen på TV?

— Jeg vet ikke ennå, har ikke tenkt så mye på det. Men vi kommer til å vinne, så det et bedre å stå over semifinalen i stedet for finalen.

På onsdagens trening drillet Mons Ivar Mjelde det som ser ut til å bli laget mot Aalesund. Der spilte Solomon Owello bak Olav Tuelo Johannesen, som var spydspiss i en 4-4-1-1-formasjon.

Mjelde sier dette om Hoffs skade:

— Det betyr enkelt og greit at andre folk må stå fram i stedet. Vi har andre alternativer også, så jeg tror vi skal klare oss, sier Mjelde.

Hvor stort tap er det for Start at Hoff er skadet? Si din mening

Semifinalen Aalesund – Start :

 1. Les også

  Dette står på spill for Aalesund i kveld

 2. Les også

  - I kveld må dere være våkne, Aalesund

 3. Les også

  Lover fest i Oslo om Aalesund gjør jobben

 4. Les også

  Mathisen og Oladaporett inn på cuplaget

 5. Les også

  - Cupfinale blir mager trøst

 6. Les også

  - Vi har fortsatt troen

 7. Les også

  Skiri: - Mitt viktigste spark på en ball

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  SPORT
  Publisert:

  Den 49 år gamle rapperen er like godt trent som en fotballproff. Testresultatene er knapt til å tro.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5