Fotballstjernenes ekteskap fikk stor oppmerksomhet. Nå begynner sønnen å gjøre seg bemerket.

Spisslegenden gratulerte sønnen i sosiale medier.

Ronaldo og Milene Domingues fra deres bryllup. Det ble feiret i Rio de Janeiro på julaften i 1999.

Ronaldo Luiz Nazário de Lima, best kjent som Ronaldo, er regnet som en av tidenes beste spisser. I løpet av sin karrière banket han inn mål på løpende bånd for blant annet PSV Eindhoven, Barcelona, Inter Milan og Real Madrid.

Har ble toppscorer i VM da Brasil vant gull i 2002. På landslaget har han 62 mål på 98 kamper. Ronaldo er blitt kåret til verdens beste fotballspiller to ganger: I 1997 og 2002.

Les også

Før var han klatrekonge i Tour de France. Etter kjønnsoperasjonen er hun kvinnen Philippa York.

Ronaldo var en fryktet spiss i sin tid. Nå følger sønnen i hans fotspor.

Nå ser det ut til at en ny Ronaldo er på vei til å innta den store scenen. For nå er sønnen hans, Ronaldo Lima, tatt ut i den brasilianske troppen som skal delta i The Maccabiah Games. Spillerne er alle under 18 år.

– Dette er den brasilianske delegasjonen som representerer oss i World Maccabiah Games 2017. En spesiell klem til min sønn. Lykke til, folkens, skriver spissikonet på Instagram.

The Maccabiah Games er ifølge den britiske avisen Daily Mail det tredje største idrettsarrangementet i verden, med over 10000 deltakere fra 85 land. Det er ofte referert til som et jødisk OL.

Les også

Nå følger fotballegendens sønn i farens fotspor

At Ronaldo Lima har et talent er kanskje ikke så rart. For det er ikke bare faren som har utmerket seg på fotballbanen tidligere. Moren, Milene Domingues, har også spilt for det brasilianske landslaget i fotball, og var med i VM i 2003.

Sammen har foreldreparet 118 landskamper for Brasil, og 775 kamper for klubblag, og var et høyprofilert par i hjemlandet.

Milene Domingues slo igjennom på klubbnivå allerede som 14-åring. I tillegg til å spille på et høyt nivå, gjorde Milene Domingues seg også kjent på andre måter. Som 17-åring satte hun ny verdensrekord i triksing, da hun klarte 55,187 touch på ballen.

Ifølge avisen The Scotsman startet forholdet dem to imellom da Ronaldo så Domingues på TV. Han ringte felles venner og fikk arrangert en middag, og derfra gikk det i ett. Etter tre måneder var hun gravid, og i 1999 giftet paret seg.

Paret gikk fra hverandre i 2003.

Ronaldo Lima er for øvrig ikke den eneste sønnen av tidligere fotballstjerner som er i vinden om dagen. Nylig skrev sønnen til den legendariske Liberia-spissen George Weah, Timothy Weah, under en profesjonell kontrakt med Paris Saint-Germain.