Fotball

Landslagspiller ut med pusteproblemer

<p>Solfrid Andersen Dahle måtte forlate banen, i en kamp hvor Kolbotn etter alt å dømme snøt Trondheims-Ørn for bronsen.</p>

Ranheim, DNBNOR arena:TrondheimsØrn - Røa 1-4: Solfrid Andersen Foto: terje visnes

  • Janne Helen Juliussen

Til tross for høljregn på stadion og kun 49 tilskuere, var det likevel skyhøy temperatur i kampen fra første minutt, da begge lagene kriget hardt. Ørn måtte ta kaptein Solfrid Andersen Dahle av banen etter 17 spilte minutter. Andersen fikk seg en trøkk i ryggen under landskampen mot Ungarn, og fikk pusteproblemer i kveldens kamp etter en låsning i skulderbladene.

Vi tar ingen sjanser og tok henne av banen med en gang , sier trener Thomas Dahle.

Kampens første mål kom imidlertid allerede etter ti spilte minutter. Etter en lang ball fra midtbanen løp Kolbotns Line Smørsgård fra Ørn-forsvaret og satte inn 0-1. ## – Gode til tider, men passive

Ørn spilte likevel godt i starten og hadde høyt press og bra trykk, men klarte etter hvert ikke å tette godt nok bakover og slapp lett gjennom angrep fra gjestene.

Kolbotn doblet ledelsen mot slutten av andre omgang og fastsatte resultatet til 0-2. – De var hakket over oss i dag, og selv om vi tok oss opp litt i andreomgangen, er det Kolbotn som klarer å holde ro i spillet sitt og har ballen mest. Skulle vi hatt sjanse på bronsen, burde vi tatt tre poeng i dag, sier Martine Flakk.

  • Se tabellen her!

Trener Thomas Dahle er tross tapet fornøyd med innsatsen til spillerne sine.

– Vi fikk til en del av det vi ønsket og til tider spilte vi bra. Men vi ble litt passive, sier Dahle.

Mange skader

I tillegg til at Solfrid Andersen måtte ut, måtte også Kristin Lie og Tina Wulf av banen etter å ha fått seg en smell hver.

– Og da er sentrallinja vår ute, så da blir det vanskelig. Men jeg synes de jentene som spiller gjør det godt. De viser at det fortsatt er en vilje og en «go» i spillergruppa, til tross for alt som har skjedd den siste tiden, sier Dahle.

TOMT: Trondheims-Ørn kriget og kriget foran tomme tribuner, men slaget og sannsynligvis også bronsen, ble vunnet av Kolbotn. FOTO: Vegard Eggen. PS: Andrea Haugstøyl er fortsatt ute med hjernerystelse og får ikke spille helgens kamp. Oda Bolkan Fugelsnes fikk seg også en smell i slutten av kampen, og ble båret av banen.