Fotball

Ronaldo scoret fem ganger i åttemålsseier

Cristiano Ronaldo lekte seg med stakkars Granada.

SÅ MANGE: Cristiano Ronaldo var i fyr og flamme og scoret fem ganger mot Granada.

Portugiseren scoret fem ganger da Real Madrid ydmyket Granada 9-1 søndag. Samtidig passerte han Lionel Messi på toppscorerlista i La Liga.

– Vi startet kampen bra, og innstillingen vår var spektakulær. Vi ga oss aldri, og fortsatte å spille. Derfor scoret vi ni mål, sa venstreback Marcelo etter kampen.

Brasilianeren hadde en meget god kamp, men det er selvfølgelig Ronaldo som stjeler overskriftene etter den utrolige kampen.

Ronaldo står nå med 36 seriemål denne sesongen, fire flere enn Messi. Argentineren får riktignok sjansen til å knappe innpå når Barcelona møter Celta søndag kveld.

Kjapt hat trick

Mot Granada var det Gareth Bale som åpnet ballet med kampens første mål etter 25 minutter, men etter waliserens åpningsmål tok Ronaldo over hovedrollen.

Han brukte åtte minutter på å score hat trick, og dermed gikk hjemmelaget til pause med 4-0. Etter pause scoret Karim Benzema to ganger på fire minutter, kun avbrutt av et ny Ronaldo-mål.

Kvarteret før slutt fikk Granada et trøstemål gjennom Robert, før Diego Mainz satte ballen i eget nett til 8-1. ## – Har blitt bedre

Like før slutt stanget Ronaldo inn sitt femte og Reals niende for dagen.

Real er fortsatt nummer to, men satte i det minste press på Barca. I tillegg forbedret de målforskjellen kraftig, noe som kan bli tellende.

Real var i fantastisk form fram til nyttår, men etter det har det kladdet for storklubben.

De har tapt tre av sine ti siste ligakamper, og fikk også mye kritikk etter at Schalke nesten sendte dem ut av mesterligaen.

– Vi har blitt bedre, det er lett å se. Vi hadde en god innstilling og selvtilliten var tilbake. Nå må vi fortsette på samme måte, sa Marcelo. (©NTB)

Les også

  1. Real Madrid henter brasilianer

  2. Spansk storavis: Gareth Bale blir ikke solgt

  3. Castilla herjet i Ødegaards fravær

Les mer om

  1. Spansk fotball
  2. Granada CF
  3. Liga BBVA
  4. Cristiano Ronaldo