«Bruttern» stoler på Botheim igjen: Slik starter RBK mot Valur

Erik Botheim fikk drømmedebuten fra start. Nå får han muligheten igjen.

 Her ankommer Erik Botheim arenaen i Reykjavik. I kveld får han muligheten på ny for Rosenborg, denne gangen i mesterligakvaliken.

REYKJAVIK: Lørdag startet han en seriekamp for Rosenborg for første gang, og kronet debuten med en scoring i hjemmeseieren over Tromsø.

Erik Botheim ble helt på direkten, og etterpå var han ikke overraskende meget høyt oppe.

– Etter at jeg traff ballen, husker jeg ikke så mye. Det svartner helt, det er ikke mer å si, sa Botheim til Adresseavisen etter seieren.

Les også

Botheim glemte avtale med lagkamerat i målfeiringen: – Det svartnet helt

Nå belønnes unggutten med startplass igjen - denne gangen i mesterligakvalifiseringen mot Valur i Reykjavik. Det betyr at Alexander Søderlund nok en gang henvises til benken.

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen har valgt å stole på de samme elleve som startet i seieren over Tromsø. Erlend Dahl Reitan får med andre ord nok en sjanse på venstrebacken, mens Birger Meling blir indreløper igjen.

Les også

«Bruttern» om mesterligadrømmen: – Vi får ikke mange flere sjanser

Onsdagens kamp mot Valur blir forhåpentligvis for Rosenborg den første av i alt åtte kamper i mesterligakvalifiseringen, men islendingene kan vise seg å bli et vrient hinder for RBK.

Laget står med seks seire og én uavgjort på de siste sju kampene, og har tatt seg opp til toppen av tabellen i den islandske toppdivisjonen.

Slik starter RBK (4–3–3): André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Even Hovland, Erlend Dahl Reitan - Mike Jensen, Anders Trondsen, Birger Meling - Jonathan Levi, Nicklas Bendtner, Erik Botheim.

Benken: Arild Østbø, Alexander Søderlund, Morten Konradsen, Marius Lundemo, Besim Serbecic, Emil Ceide, Olaus Skarsem.