Fotball

Domenech taus om trenerkrangel

<p>Raymond Domenech avsluttet sin tid som fransk landslagssjef med enda en skandale. Han nektet å ta Carlos Alberto Parreira i hånden.</p>

Alberto Parreira manager of South Africa and Raymond Domenech manager of France share a word at the end of the game--------------------Joe Toth / BPI2010 FIFA World Cup South Africa - Group AFrance v South Africa30 March 2009Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com
  • 100% Sport

Alt om VM får du her:

  • siste nytt | lagene | kampoppsett | live | web-tv

Etterpå ville ikke 58-åringen kommentere hvorfor han ikke ville gratulere Sør-Afrikas landslagssjef med seieren i en VM-kamp som endte med at begge lag ble utslått.

– Jeg har ikke til hensikt å svare på det spørsmålet, sa han.

– Er det andre spørsmål?, sa han da spørsmålet ble stilt igjen.

En tredje journalist spurte hvorfor Domenech ikke ville svare.

– Er det andre spørsmål?, sa Domenech.

Senere ble krisen i den franske troppen brakt på bane.

– Om dette er alt dere vil spørre meg, så går jeg. Vi er ikke fra samme verden, sa Domenech.

Parreira, som har satt rekord med sitt sjette VM-sluttspill som landslagssjef, for den femte nasjonen, måtte i stedet prøve å forklare.

– Jeg tror det var fordi jeg kritiserte Frankrike etter at de kvalifiserte seg med et mål som var hands, men jeg er ikke sikker. Det var det Domenechs assistenter sa til meg, svarte brasilianeren etter den lite verdige episoden.

Setter sin lit til Blanc

Frankrikes fotballpresident Jean-Pierre Escalettes setter sin lit til at Laurent Blanc vil gjenreise landslagets ære.

Blanc var midtstopper da Frankrike vant VM i 1998 og EM to år senere, og han har de siste årene gjort en kometkarriere som trener. Med Jean-Louis Gasset som assistent overtar han landslaget og debuterer mot Norge på Ullevaal i august.

– Gjenreisningen skal skje under Blanc, Gasset og støtteapparatet de får med seg. Jeg har stor tillit til Laurent. Han var en stor spiller, og han er en stor trener. Det er bare ved å se framover at vi kan se en flik av blå himmel i dag, sa Escalettes til TF1 etter tapet mot Sør-Afrika tirsdag. (©NTB)

Les også

  1. Malouda ba om unnskyldning

  2. Dum, dummere, Domenech

  3. Rørt Parreira tok farvel

  4. &ndash; Abidal ville ikke spille

  5. Frankrike-skandalen komplett

  6. Nye tider med ny landslagssjef

Les mer om

  1. Fotball-VM