Fotball

Egersund misbrukte tetsjansen

Tapte mot Stabæk 2 på bortebane.

To baklengs og null poeng for Jonas Høidahl og Egersund på Nadderud Stadion.
 • Kjell Åvendal

STABÆK 2-EGERSUND 2-0

Egersund hadde muligheten til å gå opp på tredjeplass på tabellen med seier borte mot Stabæk 2. Men som så ofte før på bortebane denne sesongen greide "tigrene" aldri å komme i gang spillemessig før mot slutten av kampen. Og da var det for sent, etter at Stabæk hadde scoret to ganger etter pause.

— Vi var nok litt heldige som gikk til pause uten baklengsmål, etter at Stabæk hadde hatt en dobbeltsjanse der vi reddet på streken, sier EIKs keeper Jonas Høidahl, som måtte se laget sitt bli nokså kraftig presset tilbake i første omgang.

— Men med 0-0 til pause bestemte vi oss for å tørre å holde mer på ballen og spille vårt eget spill i andre omgang. Kampen stod og vippet litt før de fikk sitt første mål. For øvrig en fin prestasjon der Jesper Espung driblet seg forbi tre mann og satte ballen til side for meg. Like etterpå hadde Espen Rasmussen en stor sjanse til å utligne da han skjøt utenfor alene med keeper. Men så doblet Stabæk ledelsen etter et fint innlegg, forteller Høidahl og fortsetter: - Da ble det selvsagt vanskelig for oss. For selv om vi spiller bra resten av kampen blir det for seint å komme i gang når vi ligge runder med to mål.

Stabæk var nære en tredje scoring da et skudd smalt i tverrliggeren rundt ti minutter før slutt, men tok uansett steget ut fra nedrykkssonen med sin fjerde seier på de fem siste kampene. For Egersund, som hadde vunnet de to første kampene etter ferien, kommer neste mulighet til poeng mot Brann 2 på søndag. Den kampen går hjemme i Idrettsparken, der rogalendingene er ubeseiret denne sesongen.

Kampfakta:

Stabæk 2 - Egersund 2-0 (0-0)

Nadderud Stadion, 76 tilskuere

Målene: 1-0 Jesper Espung (51), Cornelius Bencsik (64)

Dommer: Tore Olsen Hagelund, Ready

Gule kort: Nicolai Geertsen og Christian Andreasen, begge EIK

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  ØKONOMI
  Publisert:

  Etter første natt i leiligheten, banket det på. – Det var en fyr som sa han skulle bo her.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5