Fotball

Bosingwa går til QPR

<p>Den tidligere Chelsea-spilleren har signert en treårskontrakt.</p>

Ramires of Chelsea celebrates scoring the second goal with Jose Bosingwa--------------------Marc Atkins / BPIBarclays Premier LeagueChelsea v Swansea City24 September 2011Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Foto: Marc Atkins

  • Fredrik Saltbones
    Fredrik Saltbones

José Bosingwa levde ikke opp til de høye forventningene på Stamford Bridge, og høyrebacken ble frigitt av Chelsea etter sesong der klubben vant både Mesterligaen og FA-cupen. Nå fortsetter han karrieren i London og naboklubben QPR.

Det bekrefter QPR på sine hjemmesider.

— Jeg er glad for å få inn en spiller som utvilsomt er av høy kvalitet. Han er rask, teknisk og har alt det som trengs for å være en toppspiller, sier Mark Hughes til hjemmesiden.

Aktive QPR

— Jeg er veldig glad for å komme hit. Det var mange interesserte klubber, men eieren og manageren her har fortalt meg fremtidsplanene for klubben, og dette prosjektet er spennende. Det er fantastisk å fortsette i England. Både jeg og familien min stortrives her, sier Bosingwa.

José Bosingwa kommer gratis til QPR - som allerede har vært aktive på overgansmarkedet. Disse er hentet til klubben: Samba Diakite (Nancy), Ji-sung Park (Manchester United), Junior Hoilett (Blackburn), Robert Green (West Ham), Andrew Johnson (Fulham), Ryan Nelsen (Tottenham), Fabio Da Silva (Manchester United, lån).

— Hans erfaring blir viktig for oss. Han kjenner Premier League, og han vet hva som kreves for å vinne. Han har en vinnermentalitet, og det er det jeg ønsker meg, sier Hughes.

Les mer om

  1. Engelsk fotball