Fotball

Icardi ble helten i tamt Milano-derby

Inter-kaptein Mauro Icardi satte inn kampens eneste scoring på overtid i søndagens derby i Serie A mellom Inter og Milan.

Mauro Icardi stanger inn 1–0 for Inter.

«Derby della Madonnina» har servert flere spennende og nervepirrende oppgjør siden 1909. I forkant av søndagens oppgjør var det forventet et av de mest spennende Milano-derbyene på lang tid. Det ble det derimot ikke.

Det så lenge ut til å bli poengdeling på et fullsatt San Siro, men på overtid steg Icardi til værs og stanget ballen enkelt i mål forbi Milan-keeper Gianluigi Donnarumma, som var på bærtur.

  • HVORDAN KUNNE DET GÅ SÅ GALT FOR REAL MADRID-SJEFEN? Skulle lede Spania til VM-gull. Nå kan han få sparken for andre gang på fire måneder.

Utenom scoringen var det ikke særlig til store sjanser, med unntak av et Inter-stolpetreff etter drøye halvtimen. Begge lag hadde riktignok en nettkjenning hver, men de ble korrekt annullert for offside.

Søndagens oppgjør går neppe inn i historiebøkene, men sørger for at Inter-supporterne kan synge høyest i alle fall frem til kommende oppgjør i mars.

Inter innehar tredjeplassen etter triumfen, mens Milan ligger på 12.-plass.

(©NTB)

Les mer om

  1. Serie A
  2. Italiensk fotball
  3. AC Milan
  4. FC Internazionale