Vindbjart rotet bort seieren på overtid

Venndølene ledet 2–0 da fem minutter gjensto av kampen, men to sene Hødd-mål ødela hjemmejubelen.

Preben Skeie og Vindbjart måtte nok en gang se at poengene glapp i sluttminuttene.

VENNESLA: Vindbjart så ut til å gå mot tre nye poeng da Øyvind Gausdal økte Vindbjarts ledelse til 2–0 med sju minutter. Men slik skulle det ikke. Hødd, med ti mann på banen, klarte å få med seg ett poeng fra Moseidmoen – og utligningsmålet kom på overtid.

Les også

Følg Levanger-Start direkte og chat med oss

Rødt kort

Det var ikke det helt store som skjedde foran begge målene i den 1. omgangen, i alle fall var det ingenting å skrive hjem om i målprotokollen. Det eneste nevneverdige var at Hødds Jan-Lennart Urke ble sendt av banen med et direkte rødt kort fem minutter før pause.

Det fikk Vindbjart utnyttet allerede tidlig etter hvilen. Kim Kvaalen sendte Vindbjart i føringen, og da fikk hjemmelaget mer kontroll på kampen.

Les også

Følg Jerv-Tromsdalen direkte og chat med oss

Gausdal økte, men så snudde det

For en snau uke siden vant Vindbjart 5–2 mot Fana, og Steinar Skeies menn så ut til å ta nok en verdifull trepoenger da storscorer Øyvind Gausdal la på til 2–0 med kun sju minutter igjen på klokka.

Nærmest rett fra avspark skapte Hødd ny spenning i kampen da Bader Rahhoui reduserte til 2–1. Og gjestene fra Ulsteinvik var ikke ferdige der. På overtid så dommeren en holding inne i feltet og pekte på ellevemetersmerket. Torbjørn Kallevåg satte straffen i mål og sørget for at det endte med poengdeling i Vennesla.

Vindbjart-trener Steinar Skeie fikk se laget sitt rote bort en 2–0-ledelse med kun få minutter igjen av kampen.

Vindbjart står etter denne kampen med åtte poeng etter ti spilte serierunder, og ligger dermed fortsatt under nedrykksstreken. Skeies menn har sluppet inn hele 22 mål så langt i serien.