- Zlatan bestemmer seg på fredag

<p>Milan vil ha ham, Barcelona vil bli kvitt ham. Zlatan Ibrahimovic har bedt om et døgns betenkningstid for å avgjøre om han bytter klubb.</p>

VÆRE ELLER IKKE VÆRE?: Zlatan bestemmer seg på fredag, ifølge agenten.

– Zlatan har fått 24 timer på seg til å ta en avgjørelse. Det er et delikat valg, men fredag offentliggjør han sin beslutning, sier svenskens agent Mino Raiola ifølge Gazzetta dello Sport.

Torsdag pågikk harde forhandlinger om en overgang for superstjernen. Til stede ved forhandlingsbordet i Barcelonas klubblokaler var Barcelona-formann Sandro Rosell, Milans viseformann Adriano Galliani og Raiola.

Raiola uttalte onsdag til svensk TV4 at det var «99,999 prosent sikkert» at Ibrahimovic ville bli i Barcelona. Et døgn senere var prosenttallet et ganske annet.

– Veien fram er fortsatt lang, men jeg vil mene at sjansen for at vi blir enige er omtrent 50 prosent, sa Galliani ifølge AFP, før han og Raiola dro for å treffe Ibrahimovic selv.

Dyrt

Ibrahimovics framtid i Barcelona ble usikker da klubben kjøpte Spanias VM-helt David Villa fra Valencia for 40 millioner euro (320 millioner kroner).

Problemet for Milan er at Barcelona betalte 50 millioner euro da Ibrahimovic ble hentet fra Inter i fjor, pluss Samuel Eto’o. Barcelona vil ha tilbake en betydelig del av den investeringen.

Milan har ikke mye penger for tiden, og klubben måtte pønske ut en komplisert avtale for å hente Kevin-Prince Boateng nylig. Det var en leieavtale, men for Ibrahimovic gjelder bare kjøp.

Ifølge italienske Mediaset har Milan tilbudt 40 millioner euro for Ibrahimovic, men betalingen skal deles opp over tre år. Milan skal gi 15 millioner euro hvert av de to første årene, 10 millioner det tredje.

Frustrert

Ibrahimovic har uttrykt sin frustrasjon over situasjonen i Barcelona og forholdet til trener Pep Guardiola.

– På seks måneder har jeg snakket med Guardiola to ganger. Jeg vet ikke hva problemet er, sa han til Sky Sport 24. Spanske og italienske medier sier at svensken er villig til å gå ned i lønn for å bli Milan-spiller, fra 12 millioner euro i året til 10 millioner.

– Det er ikke hyggelig å gå ned i lønn, men av og til kan det være nødvendig for å få en handel gjennomført, sa Raiola. (©NTB)