Fotball

Tidligere ballgutt senket Brann

<p>21-åringen med fortid som ballhenter på Stadion frykter at det kan bli en tung Brann-sesong.</p>

Brann- Nest-Sotra Kristoffer Snekkevik
  • Roar Lyngøy
    Roar Lyngøy

Kristoffer Snekkevik kom inn og senket Brann med to mål. 64 minutter var spilt da 21-åringen satte inn 2-1 fra kloss hold.

– Det var mitt første touch. Fornøyd med å score to mål mot Brann, det er ikke hverdagskost! Jeg hadde håpet å starte denne kampen, så det var en fin liten revansj med to scoringer, smiler Snekkevik.

3-1 og spikeren i kisten kom 11 minutter før slutt, da Snekkevik fikk hodet på et innlegg fra venstre. Minutter senere hadde Nest-Sotra et forsøk i tverrligger.

– Jeg hadde forhåpninger til at Brann skulle gjøre det bedre enn dette, særlig siden de stilte med toppet lag og greier. De hadde for mange feilpasninger, spesielt i oppspillsfasen, sier 21-åringen.

Snekkevik forteller at han har vært mye på Stadion og heiet på Brann opp gjennom årene. Og etter å ha vært med på å vinne en juniorturnering, fikk Snekkevik være ballgutt på Stadion.

Derfor var det spesielt for innbytteren å bli tomålsscorer mot Brann, og det bare noen dager før Rosenborg er rødtrøyenes motstander.

– Jeg er sikker på at Brann holder seg. Men de har et ungt lang og vil helt sikkert slite litt i starten, tror gårsdagens Brann-mareritt.

Les også

  1. Nær bunnivå med toppet lag

  2. Torp frykter ikke dobbelt nedrykk

  3. Brann-kaptein skjønner at folk frykter nedrykk

  4. - Tror ikke noen iTrondheim biter negler

  5. DODDO-BLOGGEN: På vei mot undergangen?

  6. Skrekkelig generalprøve for Brann

Les mer om

  1. Forsesong