Fotball

En plass fikk Mourinho applaus etter fiaskoen

Sevilla sjokkerte United. José Mourinho blir møtt med knallhard kritikk på alle kanter. Men en plass ble han møtt av klappsalver.

José Mourinho under kampen mot Sevilla. Her med Sevillas manager Vincenzo Montello i forgrunnen. Etter kampen gikk han inn i garderoben til sin kollega. Og ble mottatt med applaus. Foto: DAVID KLEIN, Reuters/NTB scanpix

 • Kurt B. M. Haugli
  Aftenposten

Manchester United hadde ambisjoner. Ambisjoner om å komme langt i Champions League. Ja, de så for seg muligheten til å spille finale. Sevilla var bare et hinder på veien.

De snublet. Spanjolene var bedre enn United på selveste Old Trafford. United hang ikke sammen, fikk ikke til angrepsspillet og feilet i de viktigste situasjonene bakover.

Kritikken fra engelske fotballeksperter og mediene har vært nådeløs. Hans disposisjon av spillere, hans evne til å få det beste ut av nyinnkjøpte Alexis Sánchez, hans taktiske disposisjoner er blitt vurdert til strykkarakter.

Men selv om United-sjefen fikk mye juling, så var det i det minste en plass han ble satt pris på etter kampen.

Det var i Sevillas garderobe.

Les også

United-stjernene får knallhard kritikk etter fiaskoen: – Det er uforklarlig

Ba om tillatelse

Etter at Mourinho var ferdig med å forklare og å snakke med sine egne spillere etter kampen, ba han om tillatelse til å gå inn i Sevillas garderobe forteller BBC.com.

Vel inne blant Andalucias største helter denne kvelden gratulerte ham dem med prestasjonen og ønsket dem lykke til videre i turneringen.

Ifølge BBC ble Sevilla-spillerne så imponert og forbauset over denne gesten at det brøt ut spontan applaus i bortegarderoben på Old Trafford.

The truth is, we will not able to win major trophies until Mourinho changes his style. He has to go into next seaso … https://t.co/09BNdvXnad

Og nå raser debatten på sosiale medier og alle andre medier hvor allmuen kan tenke seg å ha en mening om Mourinho og hans ledelse av United.

De sinteste vil ha ham bort, andre slår fast at det blir feil å sparke en mann som leder Englands nest beste fotballag.

Les mer om

 1. Manchester United
 2. José Mourinho
 3. Sevilla FC

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Mourinho svarte på kritikken med en 12 minutters forsvarstale

 2. FOTBALL

  Keeperspill i verdensklasse holdt liv i Uniteds Champions League-drøm

 3. FOTBALL

  United-stjernene får knallhard kritikk etter fiaskoen: – Det er uforklarlig

 4. FOTBALL

  Dette skriver engelske aviser før Solskjærs Old Trafford-retur

 5. FOTBALL

  Mourinho mener det er tre grunner til Uniteds problemer: – Jeg vil ikke være en snill fyr

 6. FOTBALL

  TV 2-ekspert kjøper ikke Lukakus svar etter kampen