Solskjær fortsatt på spillerjakt

Ole Gunnar Solskjær var svært fornøyd med stopperparet som sesongåpnet mot Blackburn fredag, men Cardiff-sjefen sier han fremdeles vil ha mer dekning i midtforsvaret.

VIL HENTE SPILLERE: En blid Ole Gunnar Solskjær på vei for å se kampen mellom Wigan og Reading lørdag.

Matt Connolly og Mark Hudson dannet stopperpar mot Blackburn i Ben Turner og Juan Calas fravær. De to imponerte Solskjær i 1-1-kampen, men nordmannen sier han likevel jobber med å hente inn en midtstopper til.

– Det er en knallhard sesong, og begge to slet mye med skader forrige sesong. Vi kan ikke forvente at de kan spille hver tirsdag og lørdag, så vi er fremdeles på jakt etter en ny midtstopper, sier han ifølge Wales Online.

Les også

Solskjær tok ett poeng i Championship-debuten

Forren linket til Cardiff

Solskjær har både hentet og solgt flere spillere denne sommeren. Inn har blant annet Federico Macheda, Adam Le Fondre og Javi Guerra kommet, mens Steven Caulker, Frazier Campbell og Jordon Mutch har forlatt klubben til fordel for spill i Premier League.

Wales Online linket tidligere i uka Moldes midtstopper Vegard Forren til Cardiff.

Forren opplevde for øvrig et mareritt av en kamp mot ukrainske Zorja Luhansk torsdag, da han både bommet på straffe og scoret selvmål i sluttminuttene.